Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris új dalokon dolgozik Slash és Myles Kennedy

Máris második szólóalbumán dolgozik Slash, aki jelenleg éppen Ausztráliában koncertezik zenekarával a Soundwave fesztiválturnén. „Van velünk egy amolyan mobil stúdió is, így aztán elkezdtük a melót a következő lemez anyagán", mondta a gitáros a Triple M rockrádiónak. Slash szerint ha minden a tervek szerint alakul, a lemez már 2012 elején megjelenhet.

Slash tavaly adta ki karrierje első hagyományos szólóalbumát, melyen két számban is az Alter Bridge torok Myles Kennedy énekelt, aki aztán turnéra is indult a Guns N' Roses egykori és a Velvet Revolver jelenlegi gitárosával. Myles természetesen a most zajló ausztrál turnén is részt vesz Slash oldalán. Mivel a páros minden szempontból remekül megérti egymást, már tavaly ősszel eldőlt, hogy a gitáros az egész következő anyagot Kennedyvel énekelteti majd fel. Előzetesen Slash a Black Eyed Peas énekesnőjével, a szólólemezen szintén vendégszereplő Fergie-vel is teljes albumot tervezett, de a jelek szerint ez a projekt azóta jegelődött.

„Roppant hízelgő ez az egész", fogalmazott korábban Myles. „Azt hiszem, remek dolgok sülhetnek ki belőle... Tényleg nagyon élvezzük a közös munkát. Persze tudom, hogy éppen énekest keresnek a Velvet Revolverbe is, így ha megtalálják a megfelelő embert, az érintheti a mi időzítésünket is, de most az a terv, hogy csinálunk egy lemezt együtt útközben."

Slash tavalyi albuma a világ minden tájékán nagy sikert aratott, habár vegyes jellege miatt megosztotta a rajongókat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.