Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Marionettbábuként zúznak új videójukban az August Burns Red tagjai

Phantom Anthem címmel jelenik meg október 6-án az August Burns Red hetedik nagylemeze, amelyről most bemutatták az első dalt is. A zenekar augusztus 16-án ismét Budapesten koncertezik.

0728abr

A Fearless kiadónál jelenik meg október elején az új August Burns Red-lemez, amelyet ismét Carson Slovak és Grant McFarland producerekkel készített el a pennsylvaniai metalcore-fogat. A zenekar első új dalához, az Invisible Enemyhez máris elkészült egy elég különleges és eredeti videó, amely alább megtekinthető.

augustburnsred_cA lemez dallistája így fest:

01. King Of Sorrow
02. Hero Of The Half Truth
03. The Frost
04. Lifeline
05. Invisible Enemy
06. Quake
07. Coordinates
08. Generations
09. Float
10. Dangerous
11. Carbon Copy

Az August Burns Red augusztus 16-án Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik az Oceans Ate Alaska és az Inhale Me társaságában. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 én meg arra 2017-07-28 12:21
Várjál már. Akkor a Föld és a világmindenség tényleg 6000 éves?
Idézet
 
 
-2 #1 Anon Ymus 2017-07-28 12:02
Nem szeretem a metalcore-t, legfeljebb csak egy maroknyi képviselőjét a műfajnak, akik nem pusztán az igénytelen breakdown-hegyeket tolták egymásra, ezek közé a kivételek közés soroltam az ABR-t is. Elég sokáig kitartottam mellettük, igazán jó zenészek, kreatívabbak az átlag core-zenekaroknál... sokan már a Constellations/Leveler környékén eltemették őket, de én még a Rescue & Restore-on is találtam jó pár kiváló dalt, pl. a Count It All As Lost-ot zeneileg és szövegileg is egyaránt az egyik legjobbjuknak tartom. Sajna az utána következő lemez már számomra is unalomba fulladt, még ha nem rakták volna tele szinte mindegyik dalt valami stílusidegen résszel, akkor is önismétlőnek, unalmasnak érezném, csupán néhány dal, dalrészlet maradt meg említésre méltónak. Pl. volt pár ötletes/jó részlet az Everlasting Ending vagy a Blackwood c. dalokban, illetve a The Wake volt még erős egészében is, egy-két gitártéma teljesen két vállra fektetett, csak azt a bugyuta, eltévelyedett szöveget tudnám feledni önzönvízről meg sokmillió évről, holott ha már hívők, lehetnének annyira képben, hogy a Bibliában ígéretet tett Isten, hogy többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet (azért nem kell fellélegezni, mert a mostanit tűzzel fogja), illetve a Föld és a világmindenség mindössze kb. hatezer éves, aki nem hiszi, járjon utána! Én anno fordított keresztes Slayer-, meg Marduk-pólókban jártam (uhh, az a szadomazós elég durva volt utólag visszagondolva) és nálam jobban senki nem utálta a kereszténységet , de vettem a fáradtságot, meg akartam ismerni az ellenséget, utánanéztem a tényeknek, és meggyőztek, hogy a Biblia tényleg igaz, Isten létezik, és Jézus Krisztus valóban az, akinek az a bizonyos könyv írja. Ajánlom ezt az utánajárást mindenkinek, aki ezt most olvassa és van egy csöpp esze, mert a végén nagyon ráfaraghat, ha úgy él, mintha nem lenne Isten, de a végén kiderül, hogy van... na de "térítés" off, ABR-re visszatérve: nem estem hanyatt ettől az új daltól, tartok tőle, hogy ez a legújabb korong is sápadt középszer lesz. Azt még úgy-ahogy el tudom fogadni, hogy már nem harapnak annyira gitárok, mintha egy sima metal bandával vagy akár a régi önmagukkal vetné össze az ember, viszont a zene azért lehetne ötletesebb, érdekesebb. Bár legalább a borító most nem annyira pocsék, mint általában lenni szokott náluk. Ami persze sovány vigasz, max. háttérképnek rakhatom ki hébe-hóba, a lemez ettől nem lesz jobb. A videoklip sem valami extra, sok ilyet láttunk már, ez pedig sajnos még valahogy olyan gügyére, semmilyenre is sikeredett, egy idő után inkább már csak a zenét hallgattam. De nyugodtan megcáfolhatnak majd a kész albummal.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.