Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusig előzetesben marad a pedofíliával gyanúsított Ian Watkins

A BBC News értesülései szerint márciusig biztosan előzetes letartóztatásban marad a Lostprophets gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekményekkel gyanúsított énekese, Ian Watkins. A frontember december 31-én részt vett egy meghallgatáson, ami tíz percig sem tartott. Watkins tagadja az ellene felhozottakat.

Az illetékes cardiffi bíróság döntése alapján március 11-éig meghosszabbították Ian Watkins előzetes letartóztatását. A Lostprophets frontemberét december 18-án vették őrizetbe, és azzal gyanúsítják, hogy két női társával együtt egy egyéves kislány megerőszakolására szőttek terveket, illetve egyéb, gyermekeket érintő, közelebbről egyelőre meg nem határozott bűncselekmények gyanúja is felmerült vele szemben. Watkins meghallgatása egy videókonferencia keretében történt, ő és a két másik gyanúsított mindössze a nevüket igazolták vissza, maga a procedúra egyébként tíz percig sem tartott.

Az énekes és jogi képviselője egyelőre nem nyilatkozott a történtekről, csak annyit tudni, hogy a 35 éves Watkins tagadja a bűncselekmények elkövetését.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.