Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusban jelenhet meg az Exodus új albuma

1024exodus2018 elején jelenhet meg az Exodus következő nagylemeze. Steve „Zetro” Souza énekes egy friss interjúban azt mondta: a jelenlegi tervek szerint a csapat ősztől vonul stúdióba.

Utoljára 2014-ben, Blood In, Blood Out címmel adott ki sorlemezt az Exodus, akik tavaly ősszel végre Magyarországra is eljutottak Steve Souza énekessel a fronton. Zetro a Metal Waninak adott interjújában most azt mondta: a csapat ősszel megkezdi a munkát a folytatáson. „Mindenki gondoljon bele: ki a hajó kapitánya, ki írja a dalainkat? Oka van annak, hogy az illető az Exodusban és a Slayerben is játszik egyszerre, ilyesmi nem történik véletlenül. Gary Holt semmiféle átlag alatti szart nem ad ki a kezéből, soha nem is tett ilyet, szóval biztosan nem most fogjuk elkezdeni”, indokolta a lemez viszonylagos lassú munkálatait a frontember. „Már hallottam nyers vázlatokat, mert talán október végén, november elején vonulunk stúdióba, hogy márciusban megjelenhessen a lemez. Most legalábbis így néz ki a dolog, de minden mindig változhat. De az irány adott, október vagy november környékén készen állunk a stúdiózásra. Kétszáznyolcvannyolc koncertet adtunk a Blood In, Blood Out kapcsán, szóval tudjuk, hogy itt az ideje kiadni egy új lemezt, és most ez az elsődleges célunk, az utóbbi pár hónapban már erre koncentráltunk. Múlt hónapban Tom megnősült, Gary pedig október óta dolgozik a nótákon. Most azt hiszem, éppen Dél-Amerikában vannak a Slayerrel, és ott is írja a zenéket.”

Ha hihetünk Zetrónak, a Slayer ügyei nem feltétlenül fognak bekavarni a lemezkészítési munkálatokba. „Igazából ez az első alkalom, amikor ezt is bele kellett kalkulálni a dalszerzésbe, turnékra meg ott van a dublőrje, Kragen Lum, akit személyesen Gary választott ki. És talán még jobban is játssza Gary témáit, mint maga Gary. Baromira ott van a spiccen. Becsukod a szemedet, és hangról hangra játssza a lemezes szólókat, szóval exodusosan szól minden. A ritmusjátéka is gyilkos.” Steve szerint ugyanakkor Gary ott lesz július elején San Bernardinóban, ahol az Exodus az Iron Maiden előtt lép fel, és szó van egy kora őszi turnéról is, ahol szintén Holt játszana a bandában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.