Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már új dalokat is játszik a jövő héten induló európai turnén a Possessed

Április 19-étől európai turnéra indul a legendás Bay Area deathrasher Possessed, akik a koncerteken már új dalokat is játszanak már a Seven Churches, a Beyond The Gates és az Eyes Of Horror EP megkerülhetetlen klasszikusai mellett. A zenekar utoljára 1986-ban jelentetett meg teljes hosszúságú albumot, és a mostani tagságban egyedül a tolószékbe kényszerült frontember, Jeff Becerra képviseli a régi felállásokat.

Április 19-én, a németországi Keep It True fesztiválon kezdődik a Possessed aktuális európai turnéja, amely majdnem három héten át tart majd Nyugat-Európában. A koncertsorozat elsődleges érdekessége mindenképpen az lesz, hogy Jeff Becerráék itt mutatnak majd be új dalokat jó két évtized óta először. A csapat mostani felállásában Becerra mellett Emilio Marquez dobol, Robert Cardenas basszusgitározik, a két gitáros pedig Kelly McLauchlin és Daniel Gonzalez.

„Vannak zenéink és alapvető dalvázlataink nagyjából három nótához”, mondta tavaly év végén egy interjúban Kelly McLauchlin. „Rá akarjuk szánni az időt, és olyan nótákat írni, amik egyértelműen úgy szólnak, mint a klasszikus Possessed. Most az a terv, hogy felveszünk egy demót vagy egy EP-t, amivel körbejárnánk a kiadókat, aztán elkészítenénk a teljes nagylemezt. Semmiféle konkrétum nincs még ezt illetően, és ugyanígy megjelenési dátum sem, hiszen írjuk a dalokat. Én leginkább azt várnám, hogy valamikor 2013 elején vonulhatunk stúdióba.”

A Possessed mindössze két nagylemezt jelentetett meg, az 1985-ös Seven Churches és az 1986-os Beyond The Gates azonban alapvető hatást tett a formálódó death metal mozgalomra, és máig az irányzat alapművei közé számít.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Flagellator1974 2013-04-15 07:13
Az első metalemlékeim egyike. Az Eyes of horror pedig csodálatos!
Idézet
 
 
+6 #1 Tóth József 2013-04-14 10:27
Mikor még a nyolcvanas években,a középiskolában rockszakkört, tartottunk a haverokkal az osztályfőnöknőn k pont akkor nyitott be mikor a Seven Churches kezdődött ,azt az arcot sosem felejtem el!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.