Shock!

október 23.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Már tizenhét új dalt vett fel a King’s X

Tavasszal megkezdte a munkát új lemezén a King’s X, és a javával azóta el is készültek. Az egyelőre cím nélküli album az első lesz ebben az évtizedben a kultikus texasi triótól.

1011kx

Michael Parnin producerrel (Rage Against The Machine, Missy Elliott, Barbra Streisand) vonult be áprilisban a pasadenai Blacksound stúdióba a King’s X, hogy végre megkezdjék új nagylemezük felvételi munkálatait. Doug Pinnick, Ty Tabor és Jerry Gaskill legutóbbi stúdióalbuma a 2008-as XV volt, vagyis a folytatásnak nagyon itt van már az ideje. „A lemez nagy részét máris felvettük”, mondta Ty Tabor a Heavy New Yorknak az új albumról. „Augusztusban pár hétre ismét összejövünk Los Angelesben, hogy befejezzük a munkát. Szóval ennyire jól állunk: majdnem készen vagyunk.”

Ami a zenét illeti, Tabor nem kívánt nagyon direkt párhuzamokat vonni a korábbi anyagokkal. „Szerintem kicsit minden lemez más. Attól is függ a végeredmény, hogy éppen ki hol tart a saját életében, illetve mennyi zenét írunk meg előre, és mennyit kell közösen összerakni. Már annyi különböző módon dolgoztunk az évek során, hogy tudjuk: nem csak egy megoldás működhet. De ezen az újon most inkább úgy melóztunk, mint a régieken, amikor mindenki hozott egy sor ötletet, ezeket együtt átnéztük, aztán kiválogattuk azokat, amelyek mindenkinek tetszettek. És mire felocsúdtunk, máris rögzítettünk tizenhét nótát, amit imádtunk. Remekül szórakoztunk közben… Megpróbálunk olyan sok zenét feltenni a lemezre, amennyit csak lehet, hogy legalább dupla vinylben gondolkodhassunk. Ezt már talán el is értük… Szóval sok új zene várható!”

A megjelenés az év vége felé esedékes.

 

Hozzászólások 

 
#2 shmonsta 2019-07-17 21:00
A legvárósabb!!!
Idézet
 
 
#1 hetfield 2019-07-17 17:34
Várós! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.