Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már nagyban készül Michael Monroe új szólólemeze

0310mmMár az év első felében megjelenhet a Hanoi Rocks ex-frontemberének új albuma. Michael Monroe az utóbbi években ismét felettébb sikeresnek számít, ráadásul a két előzmény után nagyon nem is adhatja lejjebb a mércét, szóval bízunk a jó végeredményben…

„Itt az idő egy új Michael Monroe-album elkészítésére!”, áll az énekes közleményében. „Boldogok vagyunk, hogy nemrég megújítottuk a szerződésünket a Universal/Spinefarm kiadóval, és az utóbbi pár hónap folyamán már írtunk is néhány új dalt a következő lemezhez. A felvételeket egy svéd producerrel, Chips Kiesbye-vel kezdtük meg február végén Göteborgban, ő korábban a Hellacoptersszel, a Satorral és a Nomadsszel is dolgozott már. Garantálom, hogy újabb briliáns Michael Monroe-anyag készül majd!”

Monroe csapatában továbbra is a régi hanois kolléga, Sami Yaffa basszusgitározik, a dobos Karl Rosqvistl, a két gitáros pedig Rich Jones és Steve Conte. A kérdés már csak az, tudnak-e ismét olyan jó dalokat írni, mint amilyeneket a The Wildhearts főnökével, Gingerrel készített a főszereplő a Sensory Overdrivera, majd a Backyard Babies gitárosával, Dregennel a legutóbbi Horns And Halosra… A két utóbbi lemez Finnországban listavezető lett, vagyis az elvárások elég magasak. A csapat március közepéig stúdiózik, és elvileg már tavasszal kijön majd az első single, amit nyár elején követhet a teljes nagylemez.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 JigsawJohnny 2015-03-11 15:57
Örvendetes hír! A mester előző néhány albuma különösen jól sikerült, úgyhogy várom ezt is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.