Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már készülnek az új Psychotic Waltz dalok

Az utóbbi évek egyik legnagyobb örömhíre volt a progresszív metalban verhetetlen Psychotic Waltz újjáalakulása, akik tavaly tavasszal Budapesten is felléptek a Symphony X és a Nevermore társaságában. Egy interjúban a csapat két főarca most elárulta: már dolgoznak az új nagylemezen is.

„Óriási élményt jelentett visszatérni a színpadra, és nagyon érdekes volt látni, hogy fogadott el minket egy új közönségréteg már első hallásra is", magyarázta a tavalyi Power Of Metal turnéról Devon Graves énekes a görög Rock Hard magazinnak. „Változik a világ: annak idején időre volt szükségünk ahhoz, hogy új híveket nyerjünk meg magunkat... Talán a mostani korszellem kedvez nekünk." „Bárcsak a '90-es évek-beli turnéink is ilyenek lettek volna", tette hozzá Dan Rock gitáros. „Nagyszerű roadie-k, hangosítók, turnémenedzserek, a teljes stáb, és persze két turnépartner csapat a legjobbak közül. Az egyik este volt egy szürreális pillanatom Jeff Loomisszal, amikor mindketten belegondoltunk, hogy annyi év után tényleg együtt zenélünk..."

„Vannak tervek egy új lemezre", válaszolta a lap kérdésére Dan Rock gitáros. „Egyelőre embrióállapotban van a dolog, így egyelőre semelyik másik albumunkhoz nem hasonlítanám. Majd meglátjuk..."

Kiegészítő információ, hogy Graves nem zárja ki egy esetleges Deadsoul Tribe újjáalakulás lehetőségét sem. „A Deadsoul Tribe-nak vége lett, amikor megalapítottam a The Shadow Theoryt, de ezek a döntések sosem örök időkre szólnak. Hiányoznak azok a srácok, mert tényleg nagyon közeli barátok voltunk. Szerintem ha lesz rá igény, csinálhatunk még valamit közösen..."

A zenekarral tavaly készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2012-05-04 18:53
Nagyon érdekel, mi lesz a dologból
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.