Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már jövőre új Sodom remekművekre zúzhat a világ

Ha hihetünk Tom Angelrippernek – márpedig ha valakinek, hát neki szeretnénk hinni –, nem kell sokat várni a Sodom következő nagylemezére: a német thrasherek 2012 folyamán mindenképpen ki szeretnék adni a tavalyi In War And Pieces utódját.

„Már megkezdtük a munkát az új dalokon", mondta a Rock Overdose-nak Tom Angelripper. „Jövőre meg akarjuk jelentetni a következő nagylemezt, mert nem szeretnénk várakoztatni a rajongóinkat. Meg is mondtam a kiadónknak, hogy a jövőben kétévente, vagy akár évente is albumot szeretnék kiadni. Jövőre úgyis harmincéves évfordulót ünneplünk, így különösen indokolt az új album. Emellett egy speciális box setet is tervezünk csupa régi videóanyaggal a rajongóknak. A születésnapot egy speciális bulival is megünnepeljük majd. Ami a friss dalokat illeti, május-június tájékán vonulunk majd stúdióba. Pár nóta már teljesen össze is állt."

Tom szerint a Sodomon hatalmasat dobott az új ütős, Markus „Makka" Freiwald személye. „Makka baromi gyors dobos, így most végre el tudjuk játszani a legutóbbi albumok leggyorsabb dalait is a koncerteken. Kicsit olyan játékos, mint Dave Lombardo... A régi nóták, például a Nuclear Winter pedig még jobbak vele. Gyors és agresszív dobos – nagyon várom azt is, hogy vele dolgozhassunk az új dalokon."

A Sodom februári budapesti koncertjéről itt olvashatsz, a zenekarral készített monstre interjúnkért pedig ide kattints.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.