Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már jövő tavasszal megjelenhet az új Accept

Hivatalosan is befejezte a hatalmas sikerű tavalyi visszatérő albumot követő világkörüli turnét minden német heavy metal bandák legpatinásabbika, az Accept, és nekifogtak következő nagylemezük munkálatainak.

A tavalyi Blood Of The Nations lemezzel az Accept tizenkilencre húzott lapot, hiszen Udo Dirkschneider helyén Mark Tornillóval tértek vissza a színtérre, de a bivalyerős album megtette hatását, és a megjelenése óta adott több mint száznyolcvan koncert iránti érdeklődés is a zenekar életképességét bizonyította.

A csapat jelenleg dalokat ír a folytatáshoz, amely a mostani tervek szerint akár már 2012 tavaszán a boltokba kerülhet. Wolf Hoffmannék ismét Andy Sneap producerrel dolgoznak majd. „Andy Sneap és az Accept tökéletesen egy hullámhosszon rezeg", mondja Wolf. „Ez már a Blood Of The Nationsnél is egyértelműen kiderült, most pedig izgatottan várjuk, hogy tovább haladhassunk ezen az ösvényen. Andy nemcsak elképesztően jó producer, de egyben nagyszerű barátunk is, aki az Accept család tagjává vált."

A banda magyar rajongóinak nincs rossz dolguk idén, hiszen az elementáris februári buli után november 14-én ismét Budapesten köszönthetjük az egykori frontember zenekarát, az U.D.O.-t is. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.