Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Már akkor metalcore-t játszottunk, amikor ez a szó még nem is létezett”

Még az év vége előtt megjelenik a Vision Of Disorder új nagylemeze, amely a The Cursed Remain Cursed címet viseli majd. A veterán hardcore/metalosok a Candlelight kiadóval szerződtek le, és lelkesen készülnek az anyag kiadására.

„A Vision Of Disorder már akkor metalcore-t játszott, amikor ez a szó még nem is létezett”, áll a banda szerződtetés kapcsán kiadott közleményében. „Azért csináltuk azt, amit csináltunk, mert imádtuk, és nem azért, mert azt gondoltuk, másoknak is majd biztosan tetszik. Húsz évvel később ismét ezzel a hozzáállással dolgozunk, és most, hogy leszerződtünk a Candlelighttal, lassan elkezdjük rögzíteni az első lemezünket egy évtized után. Benne lesznek mindazok az elemek, amik olyan eredetivé és vérengzővé tették a csapatot. Az utóbbi pár év újjáalakuló koncertjei és az azokon tapasztalt pozitív fogadtatás igazán inspiráló volt számunkra, ez az album pedig teljes mértékben a rajongóinknak készül, akik kitartottak mellettünk a csúcson és lejtmenetben is. Nélkülük nem is készülhetne el.”

A Vision Of Disorder Will Putney és Cameron Webb segítségével dolgozik majd a stúdióban, a The Cursed Remain Cursed az első nagylemezük lesz a 2001-es, szám szerint negyedik From Bliss To Devastation óta. A zenekar tagjai jelenleg Tim Williams énekes, Matt Baumbach és Mike Kennedy gitárosok, Mike Fleischmann basszer, illetve Brendon Cohen dobos.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.