Shock!

június 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májustól stúdiózik a Dream Theater

Tavasszal kezdi a munkát következő nagylemezén a Dream Theater. Jordan Rudess szerint az album megjelenése valamikor egy éven belül várható.

0129dt

Alaposan megosztotta rajongótáborát a 2016-os The Astonishing dupla konceptlemezzel a Dream Theater, és igazából annyira még ez az album sem régi, de a csapat ezzel együtt sem lassít. „Májusig biztosan nem vonulunk stúdióba”, mondta a VintageRocknak Jordan Rudess billentyűs a folytatásról. „Beletelik majd némi időbe, mire összerakjuk a zenét, aztán még jön a csomagolás meg a többi, szóval ki tudja? Mondjuk azt, hogy egy éven belül megjelenik, vagy valami ilyesmi. Talán kicsit kevesebb. Utána pedig valamikor turnézni is indulunk. De májusban tervezünk elkezdeni stúdiózni.”

John Petrucci gitáros egy korábbi nyilatkozata szerint az a tematikus turné, amely tavaly májusban Budapestet is elérte, és amelynek koncertjein a csapat elejétől végéig eljátssza az 1992-es Images And Words lemezt, mindenképpen hatással volt a csapatra. „Az, hogy ismét felfedeztük az akkori zenéinket, illetve felidéztük a ’90-es évek elejének hangulatait, ismét összekapcsolt bennünket a Dream Theater akkori korszakával, ha fogalmazhatok így”, mondta Petrucci, aki szilveszterkor Mike Portnoyjal is végleg elásta a csatabárdot.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 GrgaW124 2018-02-02 11:28
Jézusmária, ezek meg hogy néznek ki?

2-nél több év két lemez közt? Lehetne még több is.
Idézet
 
 
+7 #2 Májkportnoj 2018-02-01 14:06
Csak imádkozni tudok, hogy konceptanyag legyen. Lehetőleg audiovizuális sci-fi körítéssel, és minimum 3 DVD-n jöjjön ki (plusz egy extra DVD, ahol a másik hármat készítik, és egy limitált anyag, amint a rendező változat előzetesének beharangozóját vágják.)
Idézet
 
 
+5 #1 bogar 2018-02-01 13:38
Na végre! Tűkön ülve várom az új dalcsokrot!

Faszt. Csak vicceltem.

Pihenjetek még egy kicsit srácok!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.