Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Majdnem négy évünkbe került elkészíteni ezt a lemezt”

0402lcSzeptember 8-án végre tényleg megjelenik a Living Colour régóta esedékes új nagylemeze. A Shade-et a Megaforce kiadó gondozza majd, és Program címmel most bemutatták róla a második dalt.

Tavaly egy Who Shot Ya című EP-vel jelentkezett a Living Colour, de a rajongótábor évek óta azt kérdezgeti, mikor jelenik meg végre a New York-i négyesfogat új stúdióalbuma, hiszen a legutóbbi The Chair In The Doorway 2009-ben került a boltokba. A Shade című, a banda eddigi legbluesosabb anyagának ígért lemez címe évek óta ismert, és menet közben többször is elhalasztották a kiadását, most azonban végre végleges dátummal szolgálhatunk: az album szeptember 8-án jön ki a Megaforce-nál, és a borítóját is bemutatták. „A Shade egy olyan zenekar munkája, amely mára kiegyezett a maga világos és árnyékos oldalával”, mondja az Andre Betts producerrel készített lemezről Vernon Reid gitáros.

A késéseknek persze oka volt. „Majdnem négy évünkbe került elkészíteni ezt a lemezt”, mondta a Loudwire-nek Corey Glover énekes. „Problémák merültek fel a menedzserekkel, a kiadókkal, az időpontok egyeztetésével, tényleg egy örökkévalóságba telt, mire elkészültünk, de végre megcsináltuk. Alig várom, hogy végre túlessünk ezen az egészen, és megint új dolgokba foghassak, új zenéket írhassak. Igazából alapnak vettük, hogy rengeteg területen nem vagyunk hajlandók kompromisszumokat kötni, tényleg mindennek megfelelőnek kellett lennie. Elég sok időbe telt a dolog, szóval remélhetőleg így is van… Bizonyos dolgokat az ember mindig alakít: számunkra akkor lesz valami jó, ha már nem mondjuk azt a hallatán, hogy ú, bárcsak ezt meg azt csináltuk volna itt inkább… Közben persze olyasmi előfordulhat, hogy az ember menet közben felfedez valamit, és emiatt aztán később a koncertváltozat eltér a stúdióshoz képest. A Cult Of Personality sem úgy szól élőben, mint annak idején a lemezen, hiszen harminc éve játsszuk, és sok mindentől függ a megszólalása: a környezettől, a cucctól, az adott hangulatunktól. Most úgy érzem, elégedettek vagyunk a Shade-del mint lemezzel.”

livingcolour_cA dallista az alábbi lesz:

01. Freedom Of Expression (F.O.X.)
02. Preachin' Blues
03. Come On
04. Program
05. Who Shot Ya
06. Always Wrong
07. Blak Out
08. Pattern In Time
09. Who's That
10. Glass Teeth
11. Invisible
12. Inner City Blues
13. Two Sides

A Come On című első single már ismert néhány hete, most a Program című dalt is bemutatta a zenekar.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 mate.kolics 2017-08-06 17:16
Es 4 ev alatt nem sikerult idot forditani arra, hogy ne egy hanyadek boritoba csomagoljak a lemezt?
Idézet
 
 
#1 loup 2017-08-04 10:57
Végre! :)
A Program tetszik, főleg az indulása :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.