Shock!

december 01.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyarországot is eléri Axel Rudi Pell harmincéves jubileumi turnéja

Jövő októberben ismét Budapesten koncertezik Axel Rudi Pell. A német gitároslegenda a Barba Negrában lép fel jubileumi turnéja keretében.

0110arp

Ki emlékszik még 1989-re? Sorsfordító év volt ez régiónkban, ahogy Axel Rudi Pell hazájában, Németországban is, hiszen ekkor omlott le a berlini fal. A német gitárosnak azonban azért is kedves emlék ez az év, mert ekkor jelent meg első szólóanyaga, a Wild Obsession. A világ azóta sokat változott, de a bochumi gitáros ma is megbízhatóan, egy svájci óra pontosságával szállítja a riffeket. Pályafutásának harminc éves jubileumára Axel idén egy koncertlemezzel lepte meg a rajongókat, amit ugyanannál a kiadónál hozott ki az 58 éves zenész, ahol az első lemeze is megjelent... Bizony, az SPV-vel való együttműködése is tovább tartott, mint sok házasság manapság.

A világszerte összesen 1,6 millió lemezt eladott gitáros jubileumi kiadványának XXX Anniversary Live a címe, de jövőre már egy új stúdiólemez is várható, így az őszi turnén az évforduló mellett az is szerepet kap majd. Budapesten 2020. október 18-án láthatjuk majd a csapatot a Barba Negra színpadán, a jegyértékesítés december elején indul. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2019-12-01 20:39
A 90-es évek derekától 2000-es évek elejéig kszült dolgaik igaiz klasszikusoknak tartom, de ez a debüt hát.. Eléggé újjgyakorlat még, nem az igazi. Értem, hogy évforduló meg minden, de nem egy olyan alapmű ami jubileumért kiáltana. Koncerten azért megnézném a Casbaht meg a Masquerade Ballt, szokták játszani ezeket
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.