Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyar csapat az underground elitklubban

Európa egyik legrangosabb extrém metal kiadójához, a francia Season Of Misthez szerződött a Thy Catafalque. Kátai Tamás és Juhász János avantgarde-atmoszférikus duójának új lemezéről egyelőre nincsenek információink, a tagok azonban nagyon örülnek a szerződésnek.

„Igazi megtiszteltetés a színtér egyik legjobb kiadójával dolgozni, és egy cégnél lenni oly sok masszív és legendás névvel", írta a megállapodás kapcsán a Thy Catafalque énekes/billentyűs/gitárosa, a jelenleg Skóciában élő Kátai Tamás. „Szintén nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországot képviselhetjük a kiadónál."

A Thy Catafalque legutóbb 2009-ben adott ki lemezt Róka hasa rádió címmel a cseh Epidemie gondozásában. A folytatásról egyelőre nem tudni sokat, de remélhetőleg hamarosan további információkkal is szolgálhatunk majd.

A Season Of Mist istállójában jelenleg olyan nevek dolgoznak, mint a Morbid Angel, a Mayhem, a The Dillinger Escape Plan, a Cynic, az Atheist, a Samael vagy a Septicflesh, vagyis az underground extrém metal vonulat számos patinás és rangos előadójának adnak otthont.

 

Hozzászólások 

 
#1 Timár Attila 2011-07-27 22:36
Én is gratulálok :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.