Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magor: nézd meg a Nem kértem videóját és hallgasd meg a bemutatkozó lemezt!

Nem kértem címmel elkészült a második hivatalos videó a Magor első nagylemezéhez. A Testamentum album a Hammerworld márciusi számának mellékleteként jelent meg.

0324magor

A jászberényi Magor zenekar 2007 óta létezik, és a több EP, Tankcsapda-turné és fesztiválszezon után éveket vett igénybe, mire a zenekar egy stabil felállással megírta első nagylemez anyagát, és rögzítették azt. A felvételek a SuperSize-ban zajlottak, az elkészült anyagot pedig a Hammerworld égisze alá tartozó Edge Records vette gondozásba. A lemez a márciusi Hammworld magazin mellékleteként jelent meg országszerte, de teljes egészében meghallgatható a zenekar YouTube-csatornáján is.

A lemezen a második dal a Nem kértem, ehhez mutatott be most új animált szöveges klipet a csapat. „Ez egy kényes téma", mondja az albumról Speck Roland énekes. „Mondjuk úgy, hogy egy húszéves gyerek érzéseit mondja el a szöveg a családról. A dal egy elég régi szövegalapból született. De nem akarok, és nincs is jogom pálcát törni senki felett, mert nem tudom, hogy én egy adott szituációban hogyan viselkednék szülőként. Durva szöveg, durva zenével. Van itt minden: blastbeat, stadionrock, döngölés, neoklasszikus szóló. A refrén igazi energiabomba, a legjobb pillanataink egyike. A nóta érdekessége, hogy nagyon gyorsan végleges formát öntött, és ez nem jellemző ránk." „Ez az a dal, amibe a legtöbb érzelmet bele lehet tenni a színpadon, és ez nekünk nagyon fontos", teszi hozzá Sági Márton dobos. „Sokszor kapjuk azt a visszajelzést olyanoktól is, akiknek ez a stílus nem a szíve csücske, hogy élőben nagyon átjönnek az érzéseink. Mi igyekszünk minden alkalommal meghalni a színpadon, szívünket-lelkünket kitenni, és beleadni mindent. Ez a dal egy jó lehetőség erre."

A Magor Roaddal és az AWS-szel közös turnéjának következő állomása április 10-én lesz Budapesten, a Barba Negrában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #6 OutbreakOfEvil 2015-03-24 23:47
Ezen meglepődtem, a Hammerből kiindulva valami sokkal gyengébbre vártam (mondjuk azt meg kell hagyni, hogy az Ördög lemez is nagyon tetszett). De kellemesen csalódtam, le a kalappal!
Idézet
 
 
+4 #5 James Smith 2015-03-24 22:40
Kiegészítés, hogy a tiszta ének is igen jól el lett találva. Egyáltalán nem giccses.
Idézet
 
 
+4 #4 rockersoul 2015-03-24 21:14
Én sem vagyok egy hard/metalcore-os fazon,de anno a Próféta című számukra figyeltem fel, ami nagyon megtetszett, elég lendületes volt, tetszett az üvöltés-lágy ének párosítás

Ez a mostani számuk inkább súlyosabb ,érzelmileg kifejezőbb (kemény szöveg), de megmaradt a dallamosság is
Idézet
 
 
+4 #3 James Smith 2015-03-24 19:59
Először azt hittem, hogy Kárpátia szintű demagóg buziskodás az egész. De sok helyen reklámozták és megvettem a Hammert a lemez miatt. Igen tisztességes munka, korrekt szövegekkel. Ráadásul nagyon jól szól.
Idézet
 
 
+9 #2 valarmorgulisz 2015-03-24 15:47
Nekem nagyon tetszett az egész lemez. Az Őrzöm a hitem pedig egészen pofás azzal a keserédes refrénnel. A fent linkelt szám szólja pedig bivaly!
Idézet
 
 
+9 #1 Jézus 2015-03-24 15:42
Meglepően jól szól a dallamos vokál nélkül is. Nem szeretem az ilyen hardcore dolgokat, de ez egész jó. Van új szólógitárosuk? Mert komolyabb a szóló, mint korábban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.