Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lovreck: nézd meg az új lemezhez forgatott klipet!

1009lovreckMegjelent a Lovreck második nagylemeze, A remény rabszolgája. Az albumhoz készült első klip alább máris megtekinthető.

Az októberi HammerWorld magazin mellékleteként megjelent az egykori Marshall Gitárverseny győztese, Lovrek Krisztián vezette Lovreck második nagylemeze, A remény rabszolgája. A bemutatkozó Lélek-Gyilkos album folytatása emellett az összes online zeneáruházban is megtalálható. A kilenc dalt tartalmazó korongon olyan vendégművészek játéka is hallható a Lovrek Krisztián énekes/gitáros, Kárpáti Zoltán gitáros, Horváth „Sexy” Gábor basszusgitáros és Gerendás Dániel dobos felállású négyes mellett, mint ifjabb Tornóczky Ferenc (Hobo, Póka Experience), Lukács Peta (Bikini) és Király István.

A lemez borítóját Havancsák Gyula készítette. A Falak között című dal klipje alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #127 Svet2 2015-05-04 21:32
(nem fért ki az előzőhöz úgyhogy folytatom)
Aztán ott van a következő. Nem, nem a nagy arcod. Arról írtak mások. Hanem a hangod, amit olyan kurva jónak tartasz mint a szövegeidet. Na, hát baz'meg...az oké hogy totál átlag hangod van, semmi extra, de még énekelni sem tudsz ennek ellenére bátran nyilatkozol más énekesekről hogy szarok. Ez igen! A szövegeket meg inkább hagyjuk...szar kliséhalmaz innen-onnan összelopkodott rímekkel(bár ezek egyáltalán rímek?) és idióta témákkal...tudod mit? Nincs veled baj haver. Zenélj csak nyugodtan továbbra is ha boldoggá tesz. De ne tedd ezt az emberekkel...most gondold el milyen csalódottak lehettek azok a hammer olvasók akik meghallgatták a cd-t...hatalmas promo mellett szar teljesítmény...szerintem sokan össze is történt.(Én speciel a Lélek-Gyilkost csak beletekergetve tudtam hallgatni de még így sem ment végig és már ki is basztam a kukába.)
Ha megfogadsz egy jó tanácsot Mr.Egomániás Gitáristen:
Légyszíves ne égesd magad tovább a hülye szövegeléseidde l és inkább keress egy zenekart ahol csak szólóznod kell mert azt legalább tudsz.(Bár tök lélektelen a játékod.)
Idézet
 
 
+2 #126 Svet 2015-05-04 21:32
[quote name="evileye"][quote name=""]
Evileye baz'meg, te kizárólag a Lovreck lehetsz most már tuti!
Amúgy nem azért, nem akarok geci lenni vagy ilyesmi. De olyan kurva nagyra vagy magaddal hogy nem hogy ez a fórum, de az egész világháló kicsi lenne arra hogy elmond mekkora király vagy. (Pedig az nagy, hidd el nekem.)
Zeneileg nincs veled gond. Szimplán nem tudsz dalt írni. Ennyi. Ezzel sok zenész szenved, de a legtöbbjük legalább bérel fel jó dalszerzőket és orvosolja ezt. (Pl. Jeff Scott Soto-nak is volt olyan albuma amin egyetlen dalt sem ő írt hanem dalszerzők, de a Kiss albumain is voltak ilyenek. És ha ők megengedhették ezt maguknak, akkor igazán megteheted te is szerintem. Nem sérül tőle az egód ne aggódj.)
Aztán...jah, igen. A hangzás tényleg szar. Hiába vannak jó cuccaid ha nem értesz hozzájuk és nem tudod beállítani őket. Komolyan mondom. Ennél én neked még a Guitar Pro6-ban is jobb hangzást csinálok. xD
Idézet
 
 
+4 #125 cápaidomár 2014-12-03 02:04
Aha, ez az, erre fogok írni. Szóval eljött az idő, és utánajártam művész barátunknak, s azt kell hogy mondjam (írjam), hogy kifejezetten kellemes csalódás ért. Tényleg sokkal rosszabbra számítottam, de nem. Szimplán, csak unalmas.
Pedig a szóló ott van, és a dobos is, sőt, Ő kifejezetten kurva jól játszik, a többiek viszont a riffekkel együtt kb. felejtősek. Pedig, ha Krisztián lecuppanna elképesztő mértékű ego-járól akár egy fasza kis hardrockmetalth rash akármit is összehozhattak volna, mert mindennel együtt van benne potenciál. A hibák ellenére is.
És itt jönne a lényeg: a már leírtak mellett még az a gond, hogy a hangzás sehol sem világszínvonalú , az éneket bizony fel kéne adnia, a szöveg pedig... Nos, itthoni viszonylatban is közepes alá. Az pedig, hogy 10-15 éves témákat is felvonultat lemezén (de itt lehet, hogy tévedek, és az első albumánál nyilatkozta ezt), a művész úr, sajnos nem az időtállóságot bizonyítja, hanem a fejlődésképtele nségét.
Az interjúban lelkesen idéz a dionűszosz pont hu-ról (a kötelező hemörrel együtt persze), tehát, még ott sincs túl sok eredetiség. (Pontosabban, az előbbit szépen beleszövi válaszába.)
Úgy gondolom, ha ráfeküdne a dalszerzésre, mert a szóló, a technika, az önmagunk hitegetése még nem okoz nem hogy jó, egyáltalán dalokat, akkor idővel egész sajátos és kellemes valami jöhetne létre - egy másik énekessel és szövegíróval, mert ez a rész sürgős segítséget igényel.
Az a baj, hogy a kritikusok túl elnézőek, az itthoni felhozatal meg túl igénytelen. Lovreck Krisztián egyetlen, igazi problémája saját maga.
Idézet
 
 
+1 #124 queensryche999 2014-11-07 00:29
t'om
Idézet
 
 
+1 #123 queensryche999 2014-11-07 00:28
Idézet - adam301:


Azt nem 'tom, mostanában mi a helyzet, de Krisz EBMM és Diezel endorser (is). Nem volt ez sosem titok, aki követi az ilyen témájú fórumokat, és/vagy nézegeti a gyártók honlapját, képben van.
Csakhogy a produkció körüli, mondjuk úgy "rossz szájíz" ettől teljesen független. Azt ugyanis senki nem vitatja, hogy nagyon jó gitáros. Megjegyzem, számos gyártó endorserei között akadnak olyanok - és ezt nem Kriszre hegyezem ki -, akik bár ismertek, a zenéjük alapján aggályosan lehetnének endorserek, itt ugyanis elsősorban marketingszempo ntokat vesznek figyelembe a döntéshozók.
Idézet
 
 
+3 #122 adam301 2014-11-06 14:48
Meghallgattam a fenti dalt. Nem olyan rossz ez, zeneileg tetszik, a keverés egy kissé szokatlan. De tényleg elkéne egy rendes énekes. Ami feltűnt, és lentebb is írta valaki a kommentbe, azok a gitárok. Jártas vagyok a témában, ezek a hangszerek súlyos százezrekbe kerülnek. Nos, ha csak 1-2 lenne nekik, akkor aztmondom oké. De láttam olyan képet, ahol 20 (!) MusicMan gitár van egymás mellett (alsóhangon min. 400.000 Ft/db) Erre arra következtettem, hogy endorzerek (hangszergyártó któl kvázi ingyen kapják a gitárokat), tehát valami fantáziát mégis csak látnak bennük. (a MusicMan-nél mindenképpen). Szóval végeredményben ezek nagyon ügyes (üzleti téren mindenképpen) emberek. :)
Idézet
 
 
#121 sexy666 2014-10-30 23:14
ígértem videót:

https://www.youtube.com/watch?v=ecRt80mxD4s
Idézet
 
 
+7 #120 dorozsmai 2014-10-21 17:44
a legjobb h azutan kutyazta le a hozza szolokat hogy kulombozo nickeken o is hozza szolt ehhez a cikkhez is meg korabbihoz is.
Idézet
 
 
+12 #119 shmonsta 2014-10-21 17:43
Az ország vezető producere megmondta duma is mekkora. Ő nyafog a kommentelők névtelensége miatt, aztán belök egy ilyet? :) A 3500as nézettség becsülni való, de azért nehogymár erre. Ha valaki megnézi, az azt jelenti, hogy tetszett. Én is megnéztem, nem tetszik, de nem nyomtam dislike-ot, mert minek. Ha neki elég, hogy a többi "pro"-val egymás vállát veregetik egy szűk körben, akkor minden ok, értek mindent. A technika meg a képzettség még nem zene.
Idézet
 
 
+13 #118 shmonsta 2014-10-21 17:39
Végigolvastam az interjút, nagyon jó :D
Sok minden kiderült belőle.
Félünk, ezért használunk nickneveket. Azt élvezzük, hogy mindent leszólunk, igaz, hogy valamiért ez más cikkek alatt nem látszik, csak az ő produkcióinál. Aranyos, ahogy levetíti a kommentelők tulajdonságait a Magyar társadalomra, vicces ez, mégis csak egy pop lemezről van szó, nem többről. Nem értem, hogy miért baj, hogy nem tudja a kommentelők neveit. Ha Kiss József ír valami negatívat a produktumáról, akkor mi lesz? Majd címet is kér és elmegy az ország másik felére, hogy egymás szemébe nézve mondja el, hogy mindenki hülye, aki mást gondol a produktumáról, mint ő? Olyan dolgokról beszélnek a kommentelők, amiről fogalmuk sincs. Tehát sosem monhatsz véleményt semmiről, amit te nem tudsz jobban csinálni, mint a véleményezett. :D Mi olyan dolgokról beszélünk, amikről fogalmunk sincs, ő szöveget ír, énekel, pedig ezekről hallhatóan fogalma sincs. Az is előkerül többször, hogy a zenéért nem hajlandóak fizetni az emberek. De mivel mindenkinek a képébe lett nyomva a Hammerrel mindkét lemeze, ezt nem tudom miért tartja jelen esetbe relevánsnak. A saját "pro"-ság folyamatos emlegetése egészen cuki :) Érdekes, hogy milyen jelzőkkel emlegeti viszont azokat, akik vették a fáradtságot, hogy megnézzék a klipet. A "mi mindenhol ott vagyunk" kijelentését nem tudom értelmezni, mert napi szinten olvasok rockzenei oldalakat, járok fesztiválokra, koncertekre, de elég ritkán találkozok a zenekar nevével. Lehet, hogy a "pro" létformáknak külön honlapjai, fesztiváljai, koncertjei vannak.
Idézet
 
 
+7 #117 Gyenes Tamás Nűnű 2014-10-21 14:49
" Nem a vélemény számít – ... –, hanem csakis az, hogy ki mondja!"
tipikus érvelési hiba, a tiszteletre való hivatkozás. Ilyet csak buta ember csinál
http://schrodingersdawg.blog.hu/2010/09/14/tiszteletre_es_kozvelekedesre_valo_hivatkozas
Idézet
 
 
+4 #116 kaffer 2014-10-21 14:33
Volt már valaki Lovreck koncerten?
Mennyi volt a beugró?
Kb mennyien voltak ?
Hogy szólt ?
Volt feldolgozás, vagy csak saját ?
Idézet
 
 
+4 #115 sexy666 2014-10-21 13:33
nézd végig, bírd ki röhögés nélkül:

http://youtu.be/WmPgJZIYo38
Idézet
 
 
+4 #114 Bathory Gabor 2014-10-20 17:17
Fú, itt jól ki lettünk osztva Lovrek vezír által (azért az elég érdekes, hogy még a normális hangvételben írt, tényleg konstruktív véleményeket is semmibe veszi, csak mert nincs mögötte arc):

dionysosrising.blog.hu/2014/10/20/nem_cover_nem_tribute_en_nullabol_epitem_a_sajatom_mert_en_ebben_hiszek_beszelgetes_lovrek_krisztian
Idézet
 
 
+2 #113 sexy666 2014-10-18 22:23
én
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.