Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Loudness: törlés helyett csak halasztják a turnét és a budapesti bulit

Pályafutása során első ízben lépett volna fel Magyarországon a japán Loudness április 21-én. A koncertet jelen körülmények közepette természetesen nem lehet megrendezni, de már folyik az agyalás, mikor kerülhet rá sor.

0822loudness

Igazi kuriózum várta volna a dallamos fémzenék híveit április 21-én a Dürerben: a klubban Japán első számú heavy metal legendája, a Loudness ad koncertet, akik azelőtt még sosem játszottak nálunk, de eleve Európában sem gyakran bukkannak fel, a kontinens keleti féltekén meg aztán főleg nem. A zenekar a német Grey Attack és a svájci Thola társaságában érkezett volna hozzánk a Concerto szervezésében, ám a szervezők most hivatalosan is közölték, amit persze eddig is mindenki kitalálhatott: áprilisban nem lesz koncert. „Szomorúan jelentjük, hogy a Loudness tavaszi EU-turnéja is halasztásra kerül, így a budapesti koncertet később tartjuk meg. Dolgozunk a pótláson, amint van friss hírünk, jelezzük. Köszönjük a türelmet!”

Vagyis jó hír, hogy a zenekar nem lemondta a turnét és így a magyar koncertet, hanem valamikor később, a járványveszély elvonultával lehet számítani a pótlásra. Részletek folyamatosan itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Anomander 2020-04-05 10:58
Erősen szurkolok hogy legyen másik időpont, persze nem hallgatok Loudnesst minden nap, de nagyon megnézném őket élőben ha tényleg sikerül megoldani az átütemezést.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.