Shock!

július 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Loomis nem mond nemet a Nevemore-ra, de nem aktuális a kérdés

Jeff Loomis jelenleg az Arch Enemyben gitározik, és a remekül sikerült új albumot, a Will To Powert népszerűsíti. De az interjúkban azért természetesen a Nevermore kérdése is folyamatosan előjön…

„Csak jókat tudok mondani a többiekről, Van Williams pedig ma is az egyik legjobb barátom”, mondta az Ultimate Guitarnak Jeff Loomis, amikor arról kérdezték, lát-e esélyt a Nevermore valamikori újjáéledésére. „Néha Warrellel is szoktunk beszélni. Megint a Sanctuaryt csinálja, ami nagyszerű. Nagyszerű tizennyolc évet töltöttünk együtt, tényleg csodálatos kör volt. Aztán sajnos nagyon rossz, keserű véget ért minden. Nagyon durva piálás ment akkoriban a csapatban, és szerintem ez ütötte be az utolsó szöget a koporsóba, emiatt oszlottunk fel. És nem volt túl jó ez a feloszlás, nagyon bonyolultra sikeredett… Ha tizennyolc évet töltesz együtt másokkal, az kicsit olyan, mint egy házasság, szóval ha befejeződik, abba beleszakad az ember szíve. Tényleg nagyon lesújtott, ami történt. Egy nap szeretném, ha lenne alkalmunk leülni egymással Warrellel szemtől szemben, és átbeszélni minden akkori problémát és egyéb kérdést. Az idő minden sebet begyógyít, az élet pedig rövid. Szóval egyszer remélhetőleg meg tudjuk vitatni a nézeteltéréseinket úgy, mint két barát. Nagyon örülnék neki. De jelenleg mindenki valami mással foglalkozik, ami nagyszerű. Sok sikert nekik, akármivel is szeretnének foglalkozni. Én most az Arch Enemyben játszom, a Nevermore-fejezet lezárult, és egy másik fejezetbe fogtam az életemben.”

Mindez udvarias, de határozott nemnek hangzik, ám Loomis azért nyitva hagyta magának az egérutat. „Soha, semmire nem mondom azt, hogy soha, mindig, mindennek adok majd egy esélyt a jövőben is. Ha egyszer megfelelő lesz az időzítés, talán majd írunk pár új dalt, akár egy lemezt is. Ki tudja? Simán lehetséges.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 rafajel 2017-09-20 22:34
amúgy az meglep, hogy a piálást hozza fel. A Dán akkoriban már nem ivott tudtommal. Ezek szerint a többiek igen.
Idézet
 
 
+2 #2 rafajel 2017-09-20 22:32
szerintem meg lesz egy lemez még. de koncert tuti.
Idézet
 
 
#1 Evolution169 2017-09-20 13:36
bullshit sajnos
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.