Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lombardo: „Lars Ulrich jó dobos és jó hangszerelő”

1201davelarsDave Lombardo mostanában rengeteg dobklinikát tart, ahol a rajongók kérdéseire is válaszolgat – egy ilyen alkalommal derült ki az is a múlt héten, hogy szívesen belépne a Megadethbe –, és a szardíniai Quartucciuban történetesen éppen Lars Ulrichról kérdezték. Lombardo azonban úriember maradt.

„Imádom az egész zenekart", mondta Lombardo, amikor a Metallicához fűződő személyes viszonyáról faggatták még november 22-én. „James, Lars, Kirk és Robert egyaránt nagyszerű ember, csakis jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Sok időt töltöttem velük az évek során, akadnak nagyon őrült sztorijaim is, de ezekről nem beszélhetek..."

Lombardo ugyan eleinte nem akart dobosként beszélni Lars Ulrichról, de nem hagytak neki nyugtot, így végül a Metallica ütőséről is ejtett pár szót. „Szerintem Lars jó dobos, jó hangszerelő. Lars nélkül sosem lett volna Metallica, és mindenképpen el kell ismerni, amit a zenekarért tett. És ez nagyon fontos: amikor egy zenekarban összhang van négy ember között. Ha ebből az egyenletből egyvalakit kiveszel, máris nem ugyanaz a helyzet. Lars nélkül sem lenne ugyanaz."

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 sanyi 2014-12-03 15:36
Idézet - Venomádi:
Elismerem Lars tehetségét a menedzselésben egyébként, mert itt hazai pályán Schuszter Lóri ugyanez


Azt hittem már kinőttük azt a 15 évesekre jellemző kamaszbetegsége t, hogy Lars mekkora szar dobos, a Metallica eladta magát stb... Szerintem ez a Metallica elleni hadjárat már annyira gáz meg divat, hogy kevésbé lenne ciki, ha én elkezdenék mulatóst hallgatni.
Ja, nem kötekedésből, de Schusternek kell írni a vezetéknevét Lórinak.
Idézet
 
 
#3 Venomádi 2014-12-03 09:49
Ja amúgy nem utálom Lombardot. Még.
Elismerem Lars tehetségét a menedzselésben egyébként, mert itt hazai pályán Schuszter Lóri ugyanez, csak legalább a hangszerek közelébe nem megy relatíve, nem akar többnek látszani mint ami. A legutóbbi album hangminősége pedig nyílván nem presztízskérdés volt, bár azt gondolom egy ekkora bandának kutya kötelessége volna egy sztenderdet felállítani megszólalásban manapság, nem pedig hozzásilányitan i az embereket a saját igénytelenségük höz. Ennyivel minden zenész tartozna annak a "bunkónak" aki zenét vásárol/hallgat.
Idézet
 
 
+1 #2 Richard Linklater 2014-12-02 20:05
Gene Hoglan, Paul Bosthap, Tom Hunting, Ventor, és a többiek zenélnek, ez a két mákvirág mást se csinál, csak fárasztó hülyeségekkel untatnak mindenkit... persze így is rájuk van kereslet, mert BIGFÓR!!!!!!!
Idézet
 
 
-9 #1 Venomádi 2014-12-01 17:33
Az nem összhang, hogy szándékosan elbaszod az albumod soundját, mert éppen neked olyanod van. Nem Larsot kell cseszegetni hanem a többieket, hogy miért papucsoskodnak ennek az embernek minden döntéséhez. Sok ember máig azért védi, mert jó piálások füződnek a személyéhez, és a Metallicának is inkább a sármjához ad, mint a zenéjéhez. Lombardo sok sajtó nyilatkozata... mikor zenélsz és a sajtóhoz jársz teadélutánozni, így meg lehet utálni egy embert!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.