Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lelkészként tűnik fel Kirk Windstein az új Crowbar-videóban

0228crowbarMájus végén jelent meg a Crowbar ismét igen jól sikerült új lemeze, a Symmetry In Black, amellyel Kirk Windsteinék azóta nálunk is megfordultak. A lemezhez most elkészült egy újabb klip is, méghozzá az egyik legerősebb és legfogósabb számhoz, a Symmetry In White-hoz.

Észak-amerikai turnézással töltötte az utóbbi heteket a Crowbar, akik a Revocation, a Havok, a Fit For An Autopsy és az Armed For Apocalypse kíséretében rótták az utakat a tengerentúlon, miután júniusban Budapesten is ismét bemutatták, mi az a súlyosság. December elejétől ismét odaát, a keleti parton folytatódik majd a mulatság az Unearth társaságában, vagyis európai dátumok már nem várhatók idén, de jövőre bizonyára visszajönnek errefelé is.

Amíg ez megtörténik, a banda leforgatott egy új klipet a Symmetry In White-hoz, amelyet alább meg is lehet nézni – és a kissé low-budget jelleg ellenére már csak azért is érdemes, mert egyrészt a dal nagyon jó, másrészt Kirk mestert garantáltan senki nem látta még korábban lelkésszé lényegülve…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.