Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lejátszotta első koncertjét az új dobossal a Morbid Angel

Lejátszotta első koncertjét új dobosával, Tim Yeunggal a Morbid Angel. A jeles eseményre a kaliforniai Pomonában, a Scion Rock Festen került sor március 5-én, szombaton. A világ leghíresebb death metal zenekara már az utolsó simításokat végzi következő lemezén, mely valamikor idén, a tervek szerint nyár elején lát majd napvilágot a Season Of Mistnél.

Az utolsó Morbid Angel mű, a Heretic több mint hét és fél évvel ezelőtt, 2003 őszén jelent meg. Mivel soha korábban nem telt még el ennyi idő a floridai mesterek két albuma között, a várakozások eleve nagyok, főleg, hogy az 1995-ös Domination óta ez lesz az első Morbid Angel stúdiólemez, amin a legendás eredeti hörgős/basszusgitáros, David Vincent is szerepel majd. Vincent nyolc év szünetet követően 2004-ben tért vissza régi társaihoz, a zenekar eközben három lemezt is készített Steve Tuckerrel a fronton. A banda sokat turnézott az utóbbi években, Magyarországon is kétszer jártak Vincenttel az újonnani összeborulás óta, de a sorrendben nyolcadik Morbid Angel anyag csak nem akart elkészülni. 

A hagyományokat folytatva bizonyára I betűvel kezdődő című új album lesz az első Morbid Angel produkció, amin nem Pete „Commando" Sandoval dobol majd: a death metal műfaj talán legnagyobb ütőse komoly hátproblémákkal küzdött az elmúlt években, és meg is kellett operálni. Sandoval továbbra is a banda tagja, de az új anyagon és a turnén egyaránt a Divine Heresyből ismert Tim Yeung játszik majd helyette, aki Pomonában debütált a Morbid Angelben, méghozzá egy igen gyatra rajongói felvétel tanúsága szerint így:

Trey Azagthoth jelenlegi gitárostársa a norvég Myrkskog énekes/gitárosa, a Zyklonban és az 1349-ban is érdekelt Destructhor.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2011-03-10 09:32
Idézet - Feca:
J-vel kéne kijönni a következőnek.

Nos, végül kiderült, Illud Divinum Insanus lesz a cím, szóval I és nem J... De afelől nincs kétségem, hogy jó lesz, akármi is a címe. ;)
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-03-07 21:57
Az "I"-betűs az Ignominious volt, bár nem sorlemez... J-vel kéne kijönni a következőnek. A lényeg, hogy jó legyen!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.