Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lehúzza a rolót az egyik legjobb svéd brutál banda

Bizonytalan időre jégre került az egyik legcombosabb svéd újhullámos thrash formáció, a Carnal Forge, miután a tagok a főnök Lars Lindén basszert leszámítva nem kívántak tovább ügyködni a zenekar dolgain. Egyelőre nem tudni, lesz-e egyáltalán valaha folytatás.

„Miután az összes tag úgy döntött, hogy különböző okok és új projektek miatt nem foglalkozik a Carnal Forge ügyeivel, a zenekar szünetet tart, és meghatározatlan időre jégre kerül", áll Lars Lindén basszusgitáros közleményében. „Nem tudom, készülhet-e még valaha újabb Carnal Forge lemez, vagy játszunk-e még élőben. Remélem, igen, és mindent meg is teszek majd ennek érdekében, de csak a jövő hozhat biztos választ."

Lindén persze addig sem kíván tétlenkedni. „Az elmúlt évben húsz dalt írtam a Carnal Forge hetedik albumára, amelyeket most egy Delerium nevű új thrash metal projektben használok majd fel. A debütáló lemezünk munkacíme Friendly Fire, már a borító és a dalcímek is készen állnak, de csak később hozzuk nyilvánosságra őket." Lars a dalokban ismét eredeti hangszerén, gitáron nyomul majd, társainak kiléte egyelőre nem ismert.

A Carnal Forge utolsó lemeze 2007-ben jelent meg Testify For My Victims címmel. A bandával kapcsolatos utolsó hír az volt, amikor tavaly év elején Stefan Westerberg dobost Chris Barkensjö váltotta. Peter Tuthill énekes, Dino Medanhodzic és Petri Kuusisto gitárosok, illetve Barkensjö további terveiről egyelőre semmit sem tudni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.