Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lehet, hogy nem készít több lemezt Robert Plant

0630rp Lullaby And… The Ceaseless Roar szeptember 9-én jelenik meg a Warnerhez tartozó Nonesuch kiadónál Robert Plant új lemeze. És a Led Zeppelin legendás frontembere szerint könnyen lehet, hogy több nem is lesz már...

„Talán ez az új lemez jelenti számomra a dolgok végét”, mondta Plant az Independentnek. „Annak a zenei vándorlásnak, annak a csodálatos körhintának a végét, amin eddig utaztam. Olyan ez, mint egy kaleidoszkóp: odatartod a fény felé, elforgatod, aztán a darabok csodálatos új képeket alkotnak. De ez a lemez most valahogy más. Amolyan összegzése mindennek Son House-tól Roni Size-on át Gambiáig, és van benne valami véglegesség.”

Az énekes saját zenekarával, a The Sensational Space Shiftersszel rakta össze az anyagot. „Ez egy roppant ünnepélyes lemez: erőteljes, energikus, van benne afrikai hatás – amolyan transzba esett Zep”, mondja az anyagról a 66 éves Robert. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy a The Sensational Space Shiftersszel dolgozhatok, akik a kortárs zene izgalmas területeiről érkeztek. Jó ideje itt vagyok már, és mindig megkérdezem magamtól: van még mondanivalóm? Még mindig vannak a szívemben újabb dalok? De látom a környező világot, és velem is történnek a dolgok: várakozások, csalódások, boldogság, kérdések és erős kapcsolatok vesznek körül. Most pedig már ki is tudom fejezni az érzéseimet a dallamok, az erő és a révület segítségével.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.