Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lehet, hogy mégis többet kell várni a következő Slipknotra

0107slipknotNoha nemrég mind Jim Root gitáros, mind Shawn Crahan ütős azt nyilatkozta, hogy a Slipknot viszonylag gyorsan neki akar feküdni a következő albumnak a mostani turnék végeztével, lehet, hogy a helyzet mégsem lesz ennyire szimpla: Corey Taylor frontember inkább kivenne néhány év szabadságot, mielőtt ráfordulnak a lemezre.

„Először befejezzük a turnézást, aztán megint kiveszünk néhány évnyi szabadságot, hogy minden leülepedjen”, felelte az énekes a RockSverigének, amikor a tavalyi .5: The Gray Chapter folytatásáról kérdezték. „Én is a saját dolgaimmal foglalkozom majd, meg a többiek is. Clownnak például filmes projektjei vannak, amiket be szeretne fejezni, és ez tök jó, az első ilyen munkáját pár hónapja fejezte be, én is nagyon drukkolok neki. Szóval ahogy mondtam, mindenki a maga ügyeit intézi majd, aztán pár év múlva megint összejövünk, és megnézzük, mi történik, mint ahogyan azt azelőtt, Paul Gray halála előtt is mindig csináltuk. Akkor is mindig ez volt a menetrend: egy ideig mással foglalkoztunk, aztán pár év után megint összejöttünk, és megnéztük, mi rejlik a tarsolyunkban. Szerintem most is ez történik majd.”

A Slipknot az európai fesztiválszezont követően, július 24-étől grandiózus észak-amerikai turnéra indul a Lamb Of God, a Bullet For My Valentine és a Motionless In White társaságában. A csapat februári budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Dead again 2015-06-22 18:32
Sejtettem, hogy Corey nem fogja hagyni ezt a tempót.
Idézet
 
 
+4 #1 Codename333 2015-06-22 15:38
Jobb is.Legyen jó a következő lemez is. Bár azért ne 2020-ban jöjjön :O
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.