Shock!

február 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Légzési problémákkal szállították kórházba Joe Perryt

0720joeIsmét kórházba kellett szállítani Joe Perryt. Az Aerosmith 68 éves gitárosa ezúttal Billy Joel koncertjén lépett fel vendégként.

Kórházba szállították a hétvégén Joe Perryt, aki a New York-i Madison Square Garden színpadán lett rosszul, ahol Billy Joel különleges vendégeként játszották el a Walk This Wayt. Joe a fellépés után az öltözőbe ment, ahol azonban összeesett, és több forrás szerint is egészen ijesztően rosszul festett. A mentők ezután mintegy 40 percen át dolgoztak rajta, mielőtt kórházba szállították: Perrynek légzési nehézségei támadtak, ezeket kellett minél sürgősebben orvosolni a helyszínen. Mint sajtósa utóbb közzétette, a gitárost jelenleg kórházban ápolják, tudatánál van, és mindenre reagál. A mostani állás szerint november 30-án kezdődő amerikai szólóturnéját sem kell elhalasztani. Nem ez ugyanakkor az első alkalom, hogy Perry rosszul lesz egy koncerten: két éve egyszer már összeesett a backstage-ben a Hollywood Vampires egyik fellépésén. Akkori állapotát kiszáradás és általános kimerültség okozta.

Joe épp a napokban mutatta be új dalát, a Quake-et, amelyben már szólóbandájának frissen leigazolt énekese, az Extreme-ből is ismert Gary Cherone hangja hallható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.