Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Legközelebb váltani fog az ismét Budapestre készülő Amorphis?

Január 8-án a finn Amorphis újabb budapesti fellépésével kezdődik a 2012-es magyarországi metal koncertszezon. Esa Holopainenék a tavalyi The Beginning Of Times lemez kapcsán lépnek fel ismét hazánkban, és egy friss interjúban azt mondták, a következő albumon vélhetően kissé más irányba tapogatóznak majd, mint az utóbbi néhány anyagon.

„Mindig próbálunk előjönni új ötletekkel, de régen elsősorban azért változott annyit a hangzásunk, mert sok volt a bandában a tagcsere", magyarázta a zenei irányvonalat a Metal Discoverynek adott interjújában a gitáros Holopainen. „Mindenki mindig hozott valami újat... Manapság egyszerűbben írjuk a dalokat, mert mindenki tudja, mit csinálnak a többiek. Remélhetőleg tudunk friss ötleteket felmutatni, mert egyáltalán nem szeretnénk ragaszkodni egyetlen bevált formulához. Még ha sokszor is dolgoztunk ugyanazokkal a producerekkel, stúdiókkal, akkor is megpróbáltunk mindig újdonságokat felvillantani, amik passzoltak a koncepciónkhoz."

A csapat másik gitárosa, Tomi Koivusaari mindehhez hozzátette: a zenekar már agyal a következő lemez dalain. „Már beszélgetünk a jövőről egymás között, és egyetértünk abban, hogy valaminek változnia kell. Talán a stúdiónak, talán az albumkészítés módjának. Négy lemezt többé-kevésbé ugyanúgy készítettünk el – azt hiszem, a legutóbbi zárta le ezt a sort."

Az Amorphis a Leprous és a The Man-Eating Tree társaságában érkezik január 8-án Budapestre, a Club 202-be. A jegyek elővételben 4500, a koncert napján 5500 forintba kerülnek. További részletek a Concerto honlapján.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 mrataxi 2012-01-03 10:52
rájuk is fér a váltás, az utolsó lemez elég unalmas lett már
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.