Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Late: a második szám Ellefson és Bello projektalbumáról

Get It Out lesz a címe az Altitudes & Attitude projekt első teljes albumának, amelyről most a második dal is meghallgatható. Az elnevezés két Big Four-basszert takar Frank Bello és David Ellefson személyében.

1016davidfrank

Január 18-án, a Megaforce-nál jelenteti meg első nagylemezét az Altitudes & Attitude, Frank Bello és David Ellefson közös formációja. Az Anthrax és a Megadeth basszerei Jay Ruston producerrel készítették el a lemezt, amelynek egy EP formájában, 2014-ben már volt előzménye. Frank és David társa a stúdióban Jeff Friedl dobos (A Perfect Circle, Ashes Divide) volt. „Rájöttem, hogy dalokat írni katartikus élmény”, mondja a zenéről Bello, aki nagyjából négy éve dolgozik a lemez anyagán az Anthrax turnészüneteiben. „A szövegek jelentős része az életemben átélt harcokról szól, és abból a dühből táplálkozik, amely a tapasztalataimból fakad: a testvérem meggyilkolásából, vagy abból, hogy az apám elhagyta a családot, amikor kicsik voltunk, és még arra sem maradt pénzünk, hogy befizessük a számlákat. Vagyis általánosságban véve az élet csúcs- és mélypontjaiból. Mindig volt bennem egy düh, amit a zene segítségével tudok kordában tartani. Ami pedig a zenét illeti, mindig is csak annyi volt a célom, hogy jó dalokat írjak. Mindig is dallamos beállítottságú arc voltam, imádom a ragadós, fogós nótákat, amelyek egy jó riffen alapulnak.”

altitudesattitude_cA dallista az alábbi:

01. Get It Out
02. Late
03. Out Here
04. Part Of Me
05. Slip
06. Talk To Me
07. Leviathan
08. Cold
09. Another Day
10. All There Is
11. Booze And Cigarettes
12. Tell The World
13. Here Again

Az albumon természetesen több neves vendég is felbukkan majd: meglátogatta a párost a stúdióban Ace Frehley, Gus G., Nita Strauss, Christian Martucci és Russ „Satchel” Parrish is. A Late című szám most meghallgatható a már ismert Out Here után.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.