Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lars szerint akár további húsz-huszonöt évig is működhet a Metallica

Egyelőre biztosan nincs szó a Metallica leállásáról, sőt, a zenekar további évtizedekig is működhet még – ezt maga Lars Ulrich mondta el egy friss interjúban.

metallica_k2018_04

„Rengeteg zenekar visszavonul, mi azonban úgy érezzük, tele vagyunk energiával, és megfiatalodtunk”, szögezte le Lars a 93.3 WMMR Rocks! rádióállomás műsorában. „Ezzel most azt akarom mondani, hogy még sokáig szeretnénk csinálni ezt. Reméljük, még rejlik újabb húsz-huszonöt év a Metallicában. Fogalmam sincs, hogyan fog ez kinézni, fogalmam sincs, hogyan szólunk majd, de jelenleg ez az elképzelés. Vagyis szó sincs arról, hogy a visszavonulást tervezgetnénk, hanem éppen ellenkezőleg. Mindig is hosszú távon gondolkodtunk. Persze amikor az ember 17 éves, legfeljebb a következő öt percre gondol: hol a következő sör? Húúúúú! De ma már más a mentalitásunk.”

Mindezt persze az is lehetővé teszi, hogy a Metallica táborába – mint azt az áprilisi budapesti koncerten is bárki megtapasztalhatta – továbbra is folyamatosan érkeznek a fiatalok. „Ez valami őrületes, egészen hihetetlen”, mondta a témáról a dobos. „Manapság több fiatal srác van a koncertjeinket, mint valaha. A közönségünk fele húsz év alatti, és napjainkban inkább fele-fele arányban vannak jelen a férfiak és a nők is, ami húsz-harminc évvel ezelőtt magától értetődően szintén másképp festett. Szóval hihetetlen, hogy az a fajta rock’n’roll vagy keményebb rockzene, amit játszunk, ma is tetszik az embereknek. Nem tudom, egyfajta szertartás-e ez, de úgy érzem, nemhogy visszafejlődne a dolog, hanem inkább terjed. És azok fele, akik ma eljönnek egy bulinkra, először látják a Metallicát. Ez nagyszerű.”

 

Hozzászólások 

 
#4 Viking 2018-11-02 10:00
Az emberiségnek sincs már 20 éve hátra, ha így folytatjuk... :P
Idézet
 
 
#3 Tulus 2018-10-31 17:07
Jó lenne, ha még legalább 20 évig velünk lennének...
Szegény Lemmy még mindig játszana, ha élne...
Jamesnek és Larsnak pedig ő a legnagyobb példalépe.

Szóval... legyen még minimum 20 év :)
Idézet
 
 
#2 ddrum77 2018-10-31 15:40
majd nyomják a heavy bluest Ronnie-módra
Idézet
 
 
#1 Codename333 2018-10-31 14:30
Amilyen színtér jövőképe sajnos szükség is lesz rá. Bár azért én soknak érzem ezt a 25 éves becslést.Ha csak még 10 évig működik már annak is örülök
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.