Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Különleges, speciális szólólemezzel rukkol elő Jon Oliva

Karrierje során első ízben szólóalbummal jelentkezik 2013 elején Jon Oliva, a Savatage és a Trans-Siberian Orchestra egyik fő agytrösztje. A felvételek december közepén kezdődnek meg a floridai Tampában, a legendás Morrisound stúdióban, a lemez kiadója pedig az AFM Records lesz.

Oliva nagyrészt egyedül rögzíti majd a szólóalbum témáit, rajta kívül egyelőre csupán Christopher Kinder közreműködése biztos, aki dobolni fog a lemezen, de emellett valószínűleg a produkciós munkálatokból is kiveszi a részét. „Akad pár különös ötletem, amiket ki szeretnék próbálni, és most végre tudtam rájuk egy kis időt szakítani”, mondja az albumról Oliva. „Nem akarok csak pusztán egy újabb Jon Oliva’s Pain lemezt készíteni, hiszen azokból már négyet csináltam. Most valami mást szeretnék.”

A projektek ütemezése még nem teljesen tiszta: Oliva valószínűleg már a következő négy-öt hónap folyamán előrukkol valamivel, és közben gőzerővel dolgozna a következő Pain albumon is, ami valószínűleg két részegységből áll majd. Ezek közül az egyik egy Avantasia-szerű sokszereplős, rengeteg vendéget felvonultató anyag lesz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.