Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Külföldön is erősítene az Ad Astra, készülnek az új dalok

0427adastraÚj klippel jelentkezett a budapesti Ad Astra. A zenekar a következő időszakot a tervek szerint már a következő album dalainak érlelésével szeretné tölteni, és egyben külföld felé is tapogatóznak.

„Némi életjel gyanánt örömmel mutatjuk be a zenekar első olyan videóklipjét, amelyben végre azok a zenekartagok láthatóak, akik ténylegesen is aktív tagjai a csapatnak, például Sasvári Feri az új bőgősünk, aki úgy, tűnik lecövekel nálunk, és a dalszerzésben is részt a jövőben”, áll a zenekar közleményében.

A klip egyébként a legutóbbi Open Wide album nyitódalára, a Paycheckre készült, és az idén tavasszal lenyomott klubbulik koncertfelvételeiből vágták össze. Mint azt már korábban megszellőztették, az album idén februárban kapott egy hivatalos digitális újrakiadást a Limo Records nevű kis kiadó jóvoltából, és most éppen elég erőteljesen a külföldi/tengerentúli underground promóció van fókuszban, amelynek része ez az új videó is, és amelyet az Ad Astra tervei szerint rövid időn belül még egy követ majd. Koncertek továbbra is csak szórványosan lesznek, de ezúttal legfőképpen azért, hogy semmi se csábítsa ki a csapatot a próbaterem mélyéről, és a nyár folyamán tényleg összeránthassák régóta érlelődő, új dalkezdeményeiket. Amennyiben sikerül valóra váltaniuk az elképzeléseiket, ősszel friss zene is érkezhet majd tőlük.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.