Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kreator: nyárra felpörög a motor

Június 1-jén jelenik meg az esseni Kreator új nagylemeze, a Phantom Antichrist, amelynek címadó dalához forgatják az első klipet Mille Petrozzáék, méghozzá egy olyan lengyel videós csapattal, akik korábban többek között a Behemoth, az Eluveitie, a Sonata Arctica vagy a Decapitated klipjeivel bizonyítottak.

A címadó klipnótát a Kreator már április 20-án kihozza bakelit kislemezen, amelyből két verzió is rendelhető lesz a Nuclear Blasttől, de összesen is csak ötszázat gyártanak belőlük, vagyis akinek kell ez a ritkaság, jól teszi, ha siet. A lengyel Grupa 13-mal megejtendő videós munkálatok mellett Milléék folyamatosan dolgoznak a dalokon a svédországi Varbergben, a Studiomegában Jens Bogren producerrel (Paradise Lost, Amon Amarth, Opeth). „Ez lesz az eddigi legepikusabb albumunk", mondta egy őszi interjúban Mille. „Akadnak rajta klasszikus elemek, sok tradicionális metal, és természetesen egy hatalmas dózisnyi thrash is. A zenekar minden tagja roppant izgatott, már a demók is gyilkos módon szólnak. Körülbelül tíz nótán dolgozunk. A szövegekről egyelőre korai lenne beszélnem: sok minden elkészült, de folyamatosan változnak."

A lemez vizuális kiállításáért Wes Benscoter felel, akinek olyan borítók fűződnek a nevéhez, mint például a Slayer Divine Intervention és Undisputed Attitude albumai, néhány különösen gusztusos Cattle Decapitation dizájn vagy a Broken Hope Loathingja. Mint látható, a dizájn hamisítatlan Kreator lett.

A csapat az idén nyári Metalfesteken kezdi meg a turnézást.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Bandi 2012-02-20 15:13
Remélem lesz magyar dátum is
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.