Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kreator: íme az első videók a 3D-s színpadról!

November 1-jén, a belgiumi Antwerpenben megkezdődött a Kreator, a Morbid Angel, a Nile és a Fueled By Fire közös európai turnéja, amely november 22-én éri el Budapestet. A Kreator jóelőre beharangozott, grandiózus 3D-s színpadi show-járól is megérkeztek az első videók, amelyek a hollandiai Eindhovenben készültek.

„Brutális lesz!”, mondta a körútról előzetesen Mille Petrozza, a Kreator énekes/gitárosa. „Nem csak azért, mert ott lesz velünk 2012 legerősebb extrém metal csomagja a Morbid Angellel, a Nile-lal és a Fueled By Fire-rel, hanem mert itt mutatjuk majd be az új 3D-s színpadi show-nkat, ami először debütál Európában. Alig várjuk!” A november 4-ei eindhoveni állomáson készült néhány videó már ad némi ízelítőt arról, mi vár ránk a turné magyarországi állomásán, november 22-én a PeCsában.

A Kreatorhöz kapcsolódó hír, hogy a zenekar november 9-én megjelentet egy új kislemezt, amely az idei Phantom Antichrist album egyik legerősebb dalát, a Civilization Collapse-et tartalmazza majd, illetve mellette egy Wolfchild című szerzeményt. Utóbbi egy John Sinclair tribute lemezen jelent meg korábban. A single bakeliten és digitálisan lesz megvásárolható, és a Civilization Collapse-hez hamarosan videót is forgat a csapat, amely elsősorban az utóbbi évek görögországi zavargásain alapul majd.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 touristique 2012-11-06 10:26
annyira nem tudom miért speciális ez a színpad. A 2011-es metalfestes látványosabb volt a kivetítésekkel, állítom. Persze jól néz ki az intro, de utána semmi extra.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.