Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös turnéra indul Révész Sándor és Závodi János

Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora: tavasszal újra együtt áll színpadra a legendás zenekar egykori énekese és szólógitárosa, és néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének.

0128reveszzavodi

Az öt budapesti és vidéki helyszínre tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Az új felállásban a két sztár-zenészt RS „rock and roll közlegényein" kívül egy kéttagú ritmus-szekció egészíti ki.

A Piramis a 70-es évek második felének, 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára, mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a kon-certsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció össz szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása. A csapat régi felállása utoljára – és valószínűleg tényleg utoljára – 2006-ban állt színpadon, a zenekar három régi tagja, Závodi János, Köves Miklós és Gallai Péter azóta Csoki énekessel és Vörös Gábor basszerrel játszik. E formáció idei első buliján mi is ott voltunk.

A Piramis-évek címen futó turné első koncertje április 29-én lesz a budapesti Barba Negra Music Clubban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.