Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Köszönjük, hogy akkor is hittetek ebben a zenekarban, amikor még mi magunk sem voltunk képesek hinni benne”

0921alexisonfireNéhány évnyi szünet után fixen is újjáalakult a kanadai Alexisonfire. A zenekar remélhetőleg hamarosan egy új album munkálatainak is nekifog majd.

2011-ben oszlott fel az ontariói St. Catharinesből származó Alexisonfire, amelyet az egyik legizgalmasabb hardcore-alapú csapatnak tartottak az ítészek, ám nem bírták túl sokáig egymás nélkül: idén márciusban a banda ismét összeállt néhány visszatérő koncertre, és a most hétvégén, a torontói Riot Festen adott bulin bejelentették, hogy innentől együtt is maradnak. „Köszönjük, hogy akkor is hittetek ebben a zenekarban, amikor még mi magunk sem voltunk képesek hinni benne”, mondta a közönségnek a színpadról Wade MacNeil gitáros. „Köszönjük, hogy velünk maradtatok. Megígérjük, hogy sosem hagyunk el többé benneteket, és nincs több szentimentális szarakodás sem. Az Alexisonfire innentől hivatalosan is visszatért!”

Azt egyelőre nem tudni, mikor manifesztálódik lemezben is az újonnan megtalált lendület és egység, de a legutóbbi, sorrendben negyedik anyag, az Old Crows / Young Cardinals 2009 nyarán jött ki, vagyis igazán itt lenne az ideje a folytatásnak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.