Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Korn: elképzelhetőnek tartják Head visszatérését

Már biztos, hogy a jövő nyári németországi Rock Am Ring és Rock Im Park feszteken a 2004-ben távozott Brian „Head” Welch gitáros is színpadra lép majd a Kornnal. A banda másik gitárosa, James „Munky” Shaffer reménykedik benne, hogy Head később teljes állásban is visszatalálhat egykori társaihoz.

„Nem mondanám, hogy tervezek ezzel a lehetőséggel, de reménykedem benne, és optimista vagyok”, válaszolta Munky arra a kérdésre, hogy Head vajon stabilan is visszatérhet-e a Kornba. „De egyszerre csak egy dolgot csinálunk, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Majd utána beszélgethetünk a kérdésről ahelyett, hogy összecsapjunk valamit, aztán megint mindenki boldogtalan legyen, és ocsmány módon ismét szétmenjünk. Ez az utolsó, amit szeretnénk. Úgyhogy lépésről lépésre haladunk majd. Megnézzük, hogy megy le ez a két buli, és mi történik előttük. Mert természetesen lesznek próbáink, kapcsolatban állunk majd egymással, hiszen fel kell készülnünk a bulikra és minden másra, ami történhet. Ki tudja? Akár az is előfordulhat, hogy egymás torkának ugrunk, aztán lefújjuk az egészet. De ezt azért kétlem.”

Munky szerint az idén májusi közös fellépést nem tervezték meg előzetesen. „Head felbukkant, miután mióta is, istenem, kábé hét éve nem is láttam, és nem is beszéltünk egymással. Nagyszerű volt találkozni vele, és kapcsolatban is maradtunk utána. Szerintem ez egy jó lehetőség lesz arra, hogy a rajongók tanúi legyenek valami fontosnak, nekünk pedig arra, hogy megint egy színpadon álljunk a testvérünkkel. Hiszen a testvérünk. Egy azok közül, akik megalkották ezt a hangzásvilágot. És persze azt is várom, hogy jókat nevessünk együtt. Head vicces srác, és másokból is kihozza a vicces oldalt.”

A Korn már tizenöt dalt írt a jövőre esedékes, gitárgazdagabbnak ígért következő albumra, Head új csapata, a Love And Death pedig november 20-án adta ki Between Here & Lost című debütáló albumát.

 

Hozzászólások 

 
#2 Azki 2012-12-04 19:48
A Love and Death még nem adta ki az albumát, januárra halasztották.
Idézet
 
 
+4 #1 revdav11 2012-12-04 17:53
99% ig biztos vagyok benne, hogy HEAD visszajön :D
A 20 éves turnéra biztos, de lehet előbb is. Silveria is írta, hogy visszatérne, szal a 2014-es Sziget egyik headliner-je meg is van :D

KoRn az eredeti felállásban, maratoni koncert :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.