Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncert DVD-t és válogatáslemezt ad ki a Rammstein

Egy jövőbeli DVD-re rögzítette aktuális New York-i és montreali koncertjeit a Rammstein. Németország nemzeti büszkeségei emellett egy válogatáslemezt is megjelentetnek 2011 áprilisában, ezt megelőzően azonban még ausztrál és dél-afrikai bulik is várnak rájuk.

A New York-i koncert érdekessége, hogy 2001 óta ez volt a Rammstein első bulija az Egyesült Államokban. A Madison Square Gardenben megrendezett koncertre nem egészen egy óra alatt az összes jegy elfogyott, de a kanadai buli is nagyon gyorsan sold out lett. A tavalyi Liebe Ist Für Alle Da lemezzel turnézó banda először 1998-ban játszott odaát, és ugyan minden albumuk sikeres volt Amerikában, komplett turnéval az utóbbi években mégsem kényeztették az ottani rajongótábort.

A DVD-ről és a best of albumról egyébként Oliver „Ollie" Riedel beszélt a MusikUniverse.netnek adott interjújában. A válogatás a tervek szerint két eddig kiadatlan dalt is tartalmaz majd. A Rammstein addig is Ausztráliában és Új-Zélandon játszik majd a 2011-es Big Day Out fesztiválokon, de az év elejére lekötöttek két dél-afrikai koncertet is: Till Lindemannék Fokvárosban és Johannesburgban is fellépnek. A banda idén márciusi budapesti bulijáról itt olvashatsz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.