Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Konceptalbum-trilógiára készül Geoff Tate

Nagyban dolgozik új lemezén Geoff Tate, a Queensryche volt frontembere. Az énekesnek nem szegte kedvét a tavalyi Frequency Unknown csúfos bukása, egyenesen három albumban gondolkodik.

„Már lelkesen dolgozom az új lemezen”, mondta Tate a The News-Heraldnak. „És a következő zenei produkcióim számára amolyan konceptuális formát álmodtam meg. Egy roppant izgalmas történetről van szó zenébe ágyazva. Most azt tervezem, hogy egy trilógia-szerű kiadvánnyal jelentkezem, és tényleg nagyon izgatott vagyok miatta. Nincsenek előttem határok, szóval teljes szabadsággal fordulhatok akár olyan irányokba is, amelyekbe azelőtt nem haladhattam.”

A volt zenésztársaival április végén kötött megegyezés értelmében kizárólag Tate jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation: Mindcrime I és az Operation: Mindcrime II lemezeket. „Ezek elképesztően fontos projektek számomra”, mondta az énekes a lapnak. „És ez az, amit igazán szeretek csinálni: egységes koncepció mentén írni. Éppen ezért akarom a jövőben is ezt a vonalat továbbvinni.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Wendiii 2014-05-13 14:36
Jóvanakkó (hogy az egyszeri vicc csattanójával éljek)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.