Shock!

január 23.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Konceptalbum-trilógiára készül Geoff Tate

Nagyban dolgozik új lemezén Geoff Tate, a Queensryche volt frontembere. Az énekesnek nem szegte kedvét a tavalyi Frequency Unknown csúfos bukása, egyenesen három albumban gondolkodik.

„Már lelkesen dolgozom az új lemezen”, mondta Tate a The News-Heraldnak. „És a következő zenei produkcióim számára amolyan konceptuális formát álmodtam meg. Egy roppant izgalmas történetről van szó zenébe ágyazva. Most azt tervezem, hogy egy trilógia-szerű kiadvánnyal jelentkezem, és tényleg nagyon izgatott vagyok miatta. Nincsenek előttem határok, szóval teljes szabadsággal fordulhatok akár olyan irányokba is, amelyekbe azelőtt nem haladhattam.”

A volt zenésztársaival április végén kötött megegyezés értelmében kizárólag Tate jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation: Mindcrime I és az Operation: Mindcrime II lemezeket. „Ezek elképesztően fontos projektek számomra”, mondta az énekes a lapnak. „És ez az, amit igazán szeretek csinálni: egységes koncepció mentén írni. Éppen ezért akarom a jövőben is ezt a vonalat továbbvinni.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Wendiii 2014-05-13 13:36
Jóvanakkó (hogy az egyszeri vicc csattanójával éljek)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.