Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kobra And The Lotus: csajos metal a KISS és a Leppard elé

0610kandtlJúnius 23-án új nagylemez érkezik a kanadai Kobra And The Lotustól. A leginkább látványos szőke fronténekesnőjéről, Brittany Paige-ről ismert csapat nyáron a KISS és a Def Leppard közös koncertsorozatának nyitószámaként játszik Észak-Amerikában.

High Priestess címmel jelenik meg a hónap második felében a Kobra And The Lotus új lemeze. A lemezt Johnny K (Disturbed, Megadeth, Machine Head) producerelte, és súlyosnak, ám dallamosnak és igen zeneinek ígérkezik. „Az új album roppant érdekes, mert nagyon eklektikus, de ennek ellenére is teljesen konzisztens", mondta még korábban Brittany. „Viszont ez legtöbbször nem is tűnik fel, mert annyi minden különböző hatás egyesül rajta. Van rajta rengeteg tényleg tradicionális, arcbamászó metal, sima, nyers, egyenes heavy metal, de akadnak olyan elemeink is, amelyek inkább az északi, sőt, talán kanadai hangzásvilág felé mutatnak, bár utóbbiról nem is igazán tudom, mit jelent. Különbözik az anyag az előző lemeztől, ami azért vicces, mert nem próbáltunk másmilyenek lenni, nem próbáltuk megváltoztatni a hangzásunkat. Még olyan rock/metal dolgok is akadnak a zenében, amelyek a Kobra And The Lotus gyökereihez közelítenek, akkoriban ugyanis valahol a rock és a metal között helyezkedtünk el. És vannak nóták, amelyekről nem tudom megmondani, milyen címke passzol rájuk. Metalnak metal, de fogalmam sincs, milyen metal!"

A zenekar az idei nyár egyik legnagyobb amerikai turnéján nyitózenekaroskodik, a KISS és a Def Leppard közös koncertsorozatának vendégeként. Egy Warhorse című új dal koncertfelvétele alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
#1 Khold 2014-06-11 13:41
Remélem jó lesz :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.