Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Klasszikus Skid Row: Affusón sem múlik semmi

0126skidrow07Sebastian Bach már számtalanszor letette a garast a Skid Row klasszikus felállásának újjáalakulását illetően, és most az első három lemezt készítő ötös másik hiányzó tagja, Rob Affuso dobos is megismételte: ő a maga részéről boldogan benne lenne a dologban.

„Jó barátságban vagyok mind a négy sráccal”, mondta a Skid Row legnépszerűbb felállásának esetleges újjáalakulásáról Mitch Lafon podcastjében Affuso. „Keményen megdolgoztam ezért. Életem egyharmadát velük közösen töltöttem el, mérhetetlenül sok mindenben osztoztam velük, és mindig nagyon szeretni fogom őket, mindig roppant fontosak maradnak számomra. És mivel roppant fontosak számomra az emberi kapcsolatok, megpróbáltam mindnyájukkal a lehetséges legjobb viszonyt kialakítani, akárhogy is néz ez ki. Ami a többieket illeti… Nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy beszéljek erről. Szerintem mindenkinek megvan a maga véleménye a történtekről, és bizonyosan akadnak olyan dolgok, amiket már nagyon régen ki kellett volna mondanunk, de nem tettük meg. És nem vagyok benne biztos, hogy valaha is… szóval soha nem mondom azt, hogy soha, de… Én mindenképpen boldogan benne lennék, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Nem tudom én sem.”

Affuso nemrég adott ki új lemezt Four By Fate nevű zenekarával, és korábban is azt nyilatkozta: a maga részéről szeretne reuniont, de már nem bízik benne igazán. A Skid Row eközben ZP Thearttal koncertezik, aki mindössze egy év leforgása alatt a harmadik énekes a banda frontján, és még tavaly év végén, Tony Harnell távozása után is kategorikusan kizárták Sebastian Bach visszahozatalának lehetőségét, pedig az énekes elég komolyan megerőlteti magát a kedvükért az interjúkban. Legutóbb pedig olyanokat nyilatkozott, amik alapján akár arra is lehet következtetni: a háttérben már dolgoznak az illetékesek a klasszikus felállás újonnani összehozatalán. A zenekar mindenesetre már pár éve is elképesztő ajánlatokat kapott mindössze néhány koncertért is a régi leosztásban.

 

Hozzászólások 

 
+7 #3 lambertkoma 2016-06-13 10:54
esetleg próbálják ki Axlt
Idézet
 
 
+3 #2 cápaidomár 2016-06-13 00:04
Mint a Guns-Axl cucc...
Idézet
 
 
+3 #1 ddrum77 2016-06-12 21:10
uncsi
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.