Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem esett szó újjáalakulásról, és arról sem, hogy mi nyitunk majd a Guns N’ Rosesnak”

1130skidrowNem tagadjuk, nekünk is az volt az első gondolatunk Tony Harnell és a Skid Row szakítása kapcsán, hogy akkor most érkezett el a pillanat Sebastian Bach visszahozatalára, és a banda klasszikus felállása jó eséllyel országos cimboráik, a szintén ismét összeboruló régi Guns N’ Roses vendégeként tér majd vissza a színre jövőre. A helyzet azonban nem ez.

A jelek szerint nem volt zökkenőmentes Tony Harnell váratlan távozása a Skid Row soraiból. A TNT volt frontembere két nappal ezelőtt, a Facebookon jelentette be, hogy már nem tagja a New Jersey-i csapatnak, majd nem sokkal az első, szűkszavú poszt után kitett egy másodikat is, amit viszont utólag törölt. „Nem kirúgtak, hanem kiléptem. Nekem nem fekszik, ha ignorálnak és nem tisztelnek. Nagyszerű volt koncertezni a zenekarral, és énekelni ezeket a jó nótákat. Nem sajnálok semmit”, írta ebben.

Eközben nyilatkozatot adott ki a zenekar többi tagja is, amelyben arról számolnak be, hogy őket is váratlanul érte Harnell bejelentése. „Tony döntéséről mi is úgy értesültünk, mint ti: a közösségi médiában közzétett posztjából. Még azelőtt kitette, hogy már nem tagja a csapatnak, hogy velünk személyesen is közölte volna mindezt. Legutóbb december 17-én beszéltünk vele, amikor éppen kórházban volt asztmatikus tünetekkel súlyosbított légcsőhuruttal. Mindannyian aggódtunk érte, és biztosítottuk felőle, hogy bármiben számíthat ránk. Az állapota miatt törölnünk kellett a december 19-ei chicagói fellépésünket, és legközelebb már csak a posztja kapcsán hallottunk felőle. Ezzel együtt is a legjobbakat kívánjuk neki minden jövőbeli tevékenységéhez, mi pedig megyünk tovább. Hogy eloszlassuk az összes híresztelést és spekulációt: nem esett szó újjáalakulásról, és arról sem, hogy mi nyitunk majd a Guns N’ Rosesnak. Köszönjük a támogatásotokat és a megértéseteket, találkozunk 2016-ban!”

A Skid Row állítólag olyannyira nem akarja visszahozni Sebastian Bachot, hogy a Blabbermouth értesülései szerint máris megtalálták új frontemberüket, aki állítólag nem más, mint ZP Theart, akit leginkább a Dragonforce-ból lehet ismerni, de az utóbbi években a veterán Tankben és saját bandájában, az I Am I-ban zenélt. A dél-afrikai születésű, Nagy-Britanniában élő énekest 2013-as brit turnéján ismerte meg a Skid Row, ahol az I Am I játszott előttük nyitóbandaként. Az alábbi felvétel is ott készült vele.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 frontiers 2016-01-04 10:26
Amikor ennyi énekes távozik egy bandából igencsak érdekes körülmények között, ott nem biztos, hogy az énekesekkel van gond. Én nagyon komálom az első Skid Row-t, máig mesterműnek tartom és 2014-ben baromi nagy élmény volt látni őket a Fezenen, de a nyilatkozatok után úgy gondolom, kicsit magas lovon ülnek a srácok és ez nem feltétlen szimpatikus.
Idézet
 
 
#3 Zsolti 2016-01-02 18:20
Homme nem tud nem trollkodni.
Idézet
 
 
+3 #2 chino the hero 2016-01-02 15:26
Idézet - homme:
Bach nem tud énekelni.


Ez olyan, mintha azt mondanád, Dave Grohl nem tud dobolni. :P
Idézet
 
 
-18 #1 homme 2016-01-01 11:57
Bach nem tud énekelni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.