Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kizárólag az új albumra koncentrálna idén az Amon Amarth

Ted Lundström basszusgitáros/főnök szerint csendes év vár 2015-ben az Amon Amarthra. A svéd death metalos vikingek az egész idei esztendőt a 2013-as Deceiver Of The Gods folytatásának munkálataira akarják szánni.

„Most kezdtük meg nemrég a munkát a következő lemezen”, mondta Ted a Metal Recusantsnek. „Vannak dal- és szövegötleteink, de még egyelőre nem ültünk le összetolni ezeket. De a mostani turné után ez lesz az elsődleges célunk: 24/7-ben dolgozni az albumon. Remélhetőleg ha eltelt a nyár, elkezdhetjük a felvételeket, legalábbis most ez a terv. De befejezett számaink egyelőre még nincsenek. Én azt remélem, valamikor jövő év elején megjelenhet az album, de ez soktényezős függvény: ott a kiadó ütemterve, a turnézás, a stúdióidő, és így tovább… De remélhetőleg jövő év elején megjelenhet, mi ezt szeretnénk.”

Az Amon Amarth épp a lemezkészítési munkálatok miatt nem is nagyon mozog majd idén. „Azt tervezzük, igyekszünk nem koncertezni idén. Meglátjuk… Ha adódik valami izgalmas lehetőség, abban akár benne is lehetünk, de fesztiválozni például egyáltalán nem tervezünk 2015-ben.”

A bandához kapcsolódó érdekesség, hogy az aktuális turné január 17-ei, plymouthi állomásán Johan Hegg énekes torokproblémák miatt nem volt képes színpadra állni társaival, így a banda javarészt instrumentális programot játszott. A Guardians Of Asgaard erejéig azonban beugrott hozzájuk az előzenekar Huntress fronténekesnője, Jill Janus, ennek felvétele alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.