Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiskével és Hansennel érkezik 2020-ban a Helloween új albuma

Nemrég Magyarországon is fellépett a Pumpkins United felállású Helloween, most pedig biztosnak látszik, amit amúgy eddig is sejthettünk: a héttagúra hízott csapat új stúdiólemezt is készít majd.

0728hell2

Egy meglehetősen szűkszavú instagramos posztban számolt be jövőbeli terveiről a Helloween. Ennek alapján a zenekar 2005 óta változatlan, ötös felállása mellett Michael Kiskét és Kai Hansent is soraiban tudó jelenlegi verziója 2019 elején alapos koncertvideóval dokumentálja majd a hatalmas sikerű Pumpkins United turnét. Emellett pedig végre kimondták azt is, amit eddig nem nagyon akarózott nekik: mindezt 2020-ban egy friss stúdióalbum követi majd a Nuclear Blastnél, amelyen természetesen Kiske és Hansen is szerepel majd. Michael Weikath, Kai és Andi Deris a tervek szerint már jövőre megkezdi a munkát a dalokon.

A Helloweenre szeptembertől még észak- és latin-amerikai koncertek várnak, idei utolsó bulijukat pedig otthon, Hamburgban adják majd a Sporthallében, december 22-én.

Fotó: Bertli Zoli

 

Hozzászólások 

 
#2 Mochicator 2019-11-24 12:46
Xanadu!
Te csapágyas Birka! Ha Presley-féle tingli-tangli a Kiske-féle szerzemény, akkor minek hallgatod? Miért nem hallgatsz Slayert, Kreatort, vagy még inkább operettet?
Idézet
 
 
#1 Xanadu 2018-08-24 15:29
"Michael Weikath, Kai és Andi Deris a tervek szerint már jövőre megkezdi a munkát a dalokon."

Ez TÖK jó, de a bandában Dani kivételével mindenki más szokott dalokat hozni (Grosskopf számai mondjuk általában bónuszoknak mennek), és hát fura lenne egy Helloween-lemez Kiske-szerzemény nélkül is, szóval ennek fényében van 6 kreatív ember. Bár gondolom, a prioritást ezúttal majd nem Sascha és Markus dolgai fogják jelenteni, meg aztán Kiske se akarjon Elvis Presley-hatású tinglitanglikat gyártani, mint anno. :D Én abban bízom, hogy kijön egy 75 perces - jövendőbeli - klasszikus 2 negyedórás, epikus nagyágyúval, happy metalos slágerekkel és speed alapvetésekkel, UWe Karczewski-grafikával, és egy modern, bombasztikus hangzással, oszt csókolom, jöhet az újabb világuralom!

Meg hát remélem, a Gamma Ray is megy majd tovább a későbbiekben, biztos összegyűlt már jó pár fasza Hansen-himnusz az évek során. Kicsit telhetetlen vagyok? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.