Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kis híján otthagyta a fogát egy balesetben a Guns N' Roses gitárosa

Igen komoly autóbalesetet úszott meg minimális sérülésekkel Ron „Bumblefoot" Thal, a Guns N' Roses gitárosa, akinek Toyotájába teljes gázzal rohant bele egy másik autó, és nekilökte két másik kocsinak. Bumblefoot járműve totálkárosra tört, neki azonban szinte csodával határos módon alig esett bántódása.

„Legalább nem haltam meg", írta a Twitteren Ron, aki kizárólag annak köszönheti az életét, hogy bekötötte a biztonsági övet, a légzsák pedig tökéletesen működött. „Utána egy teljes napot töltöttem el kocsibérléssel, biztosítási és karambolos arcokkal, bankokkal és a rendőrséggel, a sérüléseim pedig elkezdtek maguktól begyógyulni. Hiszen a Guns N' kibaszott Roses tagja vagyok... Ez az egész ahhoz képest olyan volt, mint egy séta a parkban!"

A Gunshoz kapcsolódó hír, hogy Tommy Stinson basszusgitáros augusztus 30-án jelenteti meg második szólóalbumát One Man Mutiny címmel, amin Dizzy Reed billentyűs és Richard Fortus gitáros is felbukkannak a zenésztársak közül. Több dalban Tommy menyasszonya, Emily Roberts énekel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.