Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kinyírta a Lostprophets-ot a pedofilbotrány

1002lpBelerokkant a Lostprophets Ian Watkins énekes tavaly év végi letartóztatásába és botrányába: a csapat öt nagylemez és számtalan sikeres koncertturné után bejelentette feloszlását. A pedofilügybe keveredett Watkins tárgyalása novemberben kezdődik.

Nem bírta ki az énekes Ian Watkins pedofilbotrányát a walesi Lostprophets: a csapat nem vált frontembert vagy nevet, és nem tervez semmilyen jövőt, hanem közzétette feloszlásának hírét. „Majdnem egy év telt el azzal, hogy megpróbáltunk napirendre térni a szívfájdalmunkkal, de most végre készen állunk arra, hogy nyilvánosan is bejelentsük, amin egy ideje már gondolkodunk magunkban", áll a zenekar nyilatkozatában. „A továbbiakban Lostprophetsként nem folytathatjuk a zeneszerzést vagy a koncertezést. Az elmúlt tizenöt évben hihetetlen szeretetet és támogatást kaptunk tőletek, amiért mindig is hálásak leszünk nektek. Most, hogy életünk következő szakasza felé tekintünk, csak abban reménykedhetünk, hogy ugyanolyan odaadó és inspiráló emberek vesznek majd körül minket, mint amilyenek ti voltatok."

A 36 éves Ian Watkinst tavaly decemberben vették őrizetbe, és azóta is rács mögött várja az eljárás kimenetelét. Az énekest nagyon súlyos bűncselekményekkel vádolják, ezek közül is egy, a tett idején tizenkét hónaposnál fiatalabb csecsemő kétszeri megerőszakolása az elsődleges. Emellett az ügyészség szerint a frontember összeesküvést szőtt másokkal is hasonló tettek elkövetésére, amelyek végül szerencsére nem valósultak meg, illetve számos pedofil fényképfelvételt készített és birtokolt, ezek közül 2007 márciusában készült a legrégebbi. Számítógépén emellett állatpornó-felvételeket is találtak. Watkins természetesen tagadja a vádakat, és állítása szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztázza a nevét. Az énekes mellett egy 20 és egy 24 éves nő ellen is eljárás folyik az ügyben. Az első bírósági tárgyalást november 25-én tartják, és a várakozások szerint nagyjából egy hónapig tart majd az eljárás.

A Lostprophets 1997-ben alakult, és öt stúdiólemezükből összesen több mint 3,5 millió példányt adtak el: ezzel a formáció az elmúlt másfél évtized legsikeresebb brit rockelőadói közé tartozik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 trollmagnet 2013-10-03 17:13
nem nagy veszteség
a fickót meg remélem egy életre lakat alá teszik
Idézet
 
 
+1 #4 VorTexX 2013-10-03 09:48
Remélem ezert nem dobnak ki innen, de erről tényleg az a lökött poén jut csak eszembe hogy a név kötelez... "elveszett próféták", mint valami vallás követei, aztán meg pedofilia XD
Idézet
 
 
+4 #3 Codename333 2013-10-02 17:43
az én életembol kimaradt a lostprohphets eléggé. De már nem azért de ilyen komoly dolgokkal poénból sem vádolnak senkit...sztem hosszú ideig lesz a srác bezárva.Kár a bandáért.Nem nagyon hallgattam de sok jót hallottam róluk.
Idézet
 
 
+3 #2 Flagellator1974 2013-10-02 16:42
Börtönbe vele, köcsögnek.
Idézet
 
 
+7 #1 BSND 2013-10-02 14:32
Ez várható volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.