Shock!

július 11.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilépett az Arch Enemyből az ifjabbik Amott

Távozott az Arch Enemyből Christopher Amott gitáros, hogy a szólókarrierjére koncentráljon. A svéd dallamos death metalosok az Arsisból ismert Nick Cordle-t állították Chris helyére. A zenekar idén koncertezésen kívül nem tervez más aktivitást, lazább év áll előttük.

„Kiléptem az Arch Enemyből, hogy a szólókarrieremre koncentráljak", írja közleményében Christopher, aki korábban már egy hosszabb időre otthagyta bátyja, Mike bandáját, hogy a főiskolai tanulmányaival foglalkozzon. „Nagyon aktív leszek a zenei életben, mindenféle stílusban dolgozom majd – ez természetesen a metalt sem zárja ki. Épp most vettem fel egy új szólólemezt, ami áprilisban jelenhet meg."

Az Arch Enemy a 26 éves, amerikai Nick Cordle-lal pótolja Christ, aki az Arsisból lehet ismerős. „Nincs szó semmiféle drámáról", áll a csapat közleményében. „Minden érintett számára ez a legjobb előre vezető út. Christopher egyszerűen nem érzi már magát otthon az extrém metalban. Kiválasztottuk és már próbáltunk is az új gitárossal, és a tervek szerint befejezzük a Khaos Legions 2012 turnét."

Mike Amott mindehhez hozzáteszi: Cordle volt az első ötlet Chris helyére, és az új ember minden szempontból tökéletesen passzol az Arch Enemybe.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 OutbreakOfEvil 2012-03-06 17:18
pont most baszki?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.