Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kicsit visszahoztuk a szexi vonalat, amitől egy időre eltávolodtunk”

Lilith címmel jelenik meg október végén a Butcher Babies új nagylemeze. Az album már a harmadik a sorban a két fronténekesnővel felálló csapattól, és a címadó szám klipjét máris meg lehet nézni róla.

0921bb

A Century Mediánál jön ki október 27-én a Butcher Babies új albuma, amelyet Steve Evetts producerrel (Sepultura, Suicide Silence, The Dillinger Escape Plan) készített el a zenekar, és egyben az első albumuk lesz a Chris Warnert tavaly váltó új dobossal, Chase Brickendennel a fedélzeten. „Egy évnyi dalszerzés és stúdiómunka után minket is letaglózott, mennyivel nagyszabásúbb, érettebb lett ez az album", mondja Heidi Shepherd, a zenekar egyik énekesnője. „A zenekar művészi fejlődése azonnal kiviláglik a dalokból. Steve Evettsszel közösen az volt a célunk, hogy a lehető legnyersebb formájában mutassuk meg a Butcher Babiest: nincs Auto-Tune, a dobok száz százalékig igaziak, akárcsak a gitárok és a basszus – igazi egész pályás Butcher Babies-letámadás ez a lemez az érzékeid ellen. Miközben a zeneiparban ezeket a dolgokat könnyen hajlamosak gépekkel helyettesíteni, ami egyből megöli azt, amitől egy zenekar valódi zenekar."

„Zeneileg a lemez skálája a nagyszerű thrash metaltól a '90-es évek hatásaiig terjed", teszi hozzá Carla Harvey. „Éneklünk és ordítunk is a dalokban, és tényleg nagyszerű az egész lemez, büszkébb nem is lehetnék rá. Talán négy dalban dominánsabb a dallamos ének, ami alapesetben megijesztene, mert az a hozzáállásom, hogy metalos csaj vagyok, nem akarok énekelni. De ezek a dalok csodaszépek, tényleg azok. Balladásak, de azért nem annyira – inkább sötétek és érzékiek. Eleve a szövegek is nagyon érzékiek az egész albumon. Szerintem kicsit visszahoztuk azt a szexi vonalat, amitől egy időre eltávolodtunk, mert miközben építettük a karrierünket, azt szerettük volna, hogy komolyan vegyenek bennünket."

butcherbabies_cA lemezre az alábbi számok kerülnek fel:

01. Burn The Straw Man
02. Lilith
03. Headspin
04. Korova
05. #Iwokeuplikethis
06. The Huntsman
07. Controller
08. Oceana
09. Look What We've Done
10. Pomona (Shit Happens)
11. Underground And Overrated

A címadó dal videója máris megtekinthető. A Butcher Babies október elejétől a Hollywood Undead turnéjának vendégeként koncertezik Észak-Amerikában.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 cápaidomár 2017-09-21 00:05
Ez Otep, csak még egy csajjal, és barátságosabban .
Idézet
 
 
+1 #1 Tulus 2017-09-20 20:09
Hm, jó....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.