Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan dalokat rejtő EP-vel jelentkezik a Grip Inc.

0428grip9A Grip Inc. régóta inaktív, és ugyan akadtak erről szóló pletykák, nem is éled újjá a jövőben. Dave Lombardo és régi csapata azonban június 9-én kihoz egy digitális EP-t, amelyen három eddig ismeretlen szerzemény is szerepel majd a bandától.

Húsz évvel ezelőtt jelent meg a Grip Inc. első lemeze, a Power Of Inner Strength, és immáron hét éve annak, hogy a banda énekese, Gus Chambers elhunyt. Dave Lombardo és Waldemar Sorychta most az ő emléke előtt tiszteleg azzal a Hostage To Heaven című EP-vel, amely június 9-én jelenik meg a KFM kiadó gondozásában.

„A Grip Inc. kivételes zenekar volt, óriási megtiszteltetés, hogy én is ott lehettem az alkotók között", mondja az anyagról Lombardo. „Gus Chambers simán a legjobb, legjellegzetesebb stílusú énekesek és frontemberek közé tartozott a szakmában. Nagy adomány, hogy most olyan zenéket jelentethetünk meg, amelyekkel az ő tehetsége előtt is tiszteleghetünk, és emléket állíthatunk annak az egyedi megszólalásnak, amit négyen teremtettünk. Nemcsak mi örülünk ennek, hanem a rajongók is, akik mindig reménykedtek abban, hogy kapnak még zenét tőlünk. Gus azonban helyettesíthetetlen, a Grip Inc. 0513gripincnélküle soha nem lenne már Grip Inc., még ha meg is próbálkoznánk valakit a helyére állítani. Sosem lenne már ugyanaz ez az egész. Ez a mostani kiadvány vitt minket a legközelebb ahhoz, mintha megint Gusszal dolgoztunk volna."

A debütlemezes címadó dal egy alternatív, sosem hallott változata mellett az anyagra három kiadatlan szám kerül fel:

01. Hostage to Heaven
02. Dragging Me Down
03. Bittersweet
04. Crawl

A Hostage To Heaven itteni verziója egy lassított változat, amit a zenekar az 1997-es Nemesis album felvételei során rögzített, konkrétan ez adta az alapötletet Sorychtának a kettes lemez legismertebb dalához, a klipesített Rusty Nailhez is. A zenekarnak Waldemar bevallása szerint hegyekben állnak a kiadatlan szerzeményei, dalötletei, demófelvételei, ám ezek közül rengeteg ének nélküli, vagyis nem tudják őket kihozni. A mostani eresztés azonban semmiképpen sem lehagyott dalok kollekciója, később ezeket a szerzeményeket is ki akarták adni más, véglegesebb formában.

Dave Lombardo szeptember 9-én Budapesten, az A38 Hajón lép fel jelenlegi zenekarával, a Philmmel. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 marci 2015-05-14 17:03
Idézet - Tököli:
Idézet - Matolcsy Gyorgy:
Csak nem elfogyott Lombardonak a penz?

nagyon igazad van. el mehet a faszomba !!!


Nagyon igazatok van, haver! Kiadnak 3 sose hallott szamot, meg egy bonuszt, ekkora kocsogoket! Elmehetnek a faszomba!!! UNDORITO!!!!!!!
Idézet
 
 
#3 Tököli 2015-05-14 16:08
Idézet - Matolcsy Gyorgy:
Csak nem elfogyott Lombardonak a penz?

nagyon igazad van. el mehet a faszomba !!!
Idézet
 
 
#2 Matolcsy Gyorgy 2015-05-14 15:35
Csak nem elfogyott Lombardonak a penz?
Idézet
 
 
+1 #1 ezrrl 2015-05-14 09:27
Beszerzem.Pont.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.