Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan Audioslave-felvételek megjelentetésében reménykedik Tom Morello

Ugyan Chris Cornell tragikus májusi halálával az Audioslave-nek is végérvényesen vége, Tom Morello egy friss interjúban most elárulta: bőven akadnak még kiadatlan anyagok a zenekar műhelyéből, amelyek előbb-utóbb akár meg is jelenhetnek.

0122cornell

Hamarosan a Prophets Of Rage-dzsel ad ki lemezt a Rage Against The Machine és az Audioslave három egykori hangszerese, azaz Tom Morello gitáros, Tim Commerford basszer és Brad Wilk dobos. Ám ha hihetünk Morellónak, egyszer talán megjelenhetnek azok a felvételek is, amelyeket annak idején nem hoztak ki az Audioslave aktív periódusában. „Nagyszerű kiadatlan zenéink vannak”, mondta Tom a Music Radarnak. „Remélem, megjelennek majd, mert nagyon jók. Annyira szomorú ez, hiszen szó volt róla, hogy lesznek további koncertjeink is az Audioslave-vel, és arról is, hogy csinálunk megint valamit közösen a nem túl távoli jövőben…”

Az Audioslave januárban, tíz év szünet után ismét színpadra állt a Los Angeles-i Telegram Ballroomban, az Anti-Inaugural Ball nevű minifeszten, amelyet Donald Trump aznapi elnöki beiktatása ellen tiltakozva szerveztek a résztvevők. A zenekar további aktivitásokat is fontolgatott, de Cornell májusi öngyilkossága sajnos ezeket a számításokat is áthúzta.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 bogar 2017-09-05 21:20
Jöhet.
Mind a Soundgarden, mind a RATM hidegen hagy, de az Audioslave zseni.
Idézet
 
 
+3 #1 keviny 2017-09-05 13:36
Ebben én is reménykedem. Valamint abban is, hogy az idénre tervezett Soundgarden nagylemezt is valami úton-módon közkincsé teszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.