Shock!

január 29.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan Audioslave-felvételek megjelentetésében reménykedik Tom Morello

Ugyan Chris Cornell tragikus májusi halálával az Audioslave-nek is végérvényesen vége, Tom Morello egy friss interjúban most elárulta: bőven akadnak még kiadatlan anyagok a zenekar műhelyéből, amelyek előbb-utóbb akár meg is jelenhetnek.

0122cornell

Hamarosan a Prophets Of Rage-dzsel ad ki lemezt a Rage Against The Machine és az Audioslave három egykori hangszerese, azaz Tom Morello gitáros, Tim Commerford basszer és Brad Wilk dobos. Ám ha hihetünk Morellónak, egyszer talán megjelenhetnek azok a felvételek is, amelyeket annak idején nem hoztak ki az Audioslave aktív periódusában. „Nagyszerű kiadatlan zenéink vannak”, mondta Tom a Music Radarnak. „Remélem, megjelennek majd, mert nagyon jók. Annyira szomorú ez, hiszen szó volt róla, hogy lesznek további koncertjeink is az Audioslave-vel, és arról is, hogy csinálunk megint valamit közösen a nem túl távoli jövőben…”

Az Audioslave januárban, tíz év szünet után ismét színpadra állt a Los Angeles-i Telegram Ballroomban, az Anti-Inaugural Ball nevű minifeszten, amelyet Donald Trump aznapi elnöki beiktatása ellen tiltakozva szerveztek a résztvevők. A zenekar további aktivitásokat is fontolgatott, de Cornell májusi öngyilkossága sajnos ezeket a számításokat is áthúzta.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 bogar 2017-09-05 20:20
Jöhet.
Mind a Soundgarden, mind a RATM hidegen hagy, de az Audioslave zseni.
Idézet
 
 
+3 #1 keviny 2017-09-05 12:36
Ebben én is reménykedem. Valamint abban is, hogy az idénre tervezett Soundgarden nagylemezt is valami úton-módon közkincsé teszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.