Shock!

augusztus 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan Audioslave-felvételek megjelentetésében reménykedik Tom Morello

Ugyan Chris Cornell tragikus májusi halálával az Audioslave-nek is végérvényesen vége, Tom Morello egy friss interjúban most elárulta: bőven akadnak még kiadatlan anyagok a zenekar műhelyéből, amelyek előbb-utóbb akár meg is jelenhetnek.

0122cornell

Hamarosan a Prophets Of Rage-dzsel ad ki lemezt a Rage Against The Machine és az Audioslave három egykori hangszerese, azaz Tom Morello gitáros, Tim Commerford basszer és Brad Wilk dobos. Ám ha hihetünk Morellónak, egyszer talán megjelenhetnek azok a felvételek is, amelyeket annak idején nem hoztak ki az Audioslave aktív periódusában. „Nagyszerű kiadatlan zenéink vannak”, mondta Tom a Music Radarnak. „Remélem, megjelennek majd, mert nagyon jók. Annyira szomorú ez, hiszen szó volt róla, hogy lesznek további koncertjeink is az Audioslave-vel, és arról is, hogy csinálunk megint valamit közösen a nem túl távoli jövőben…”

Az Audioslave januárban, tíz év szünet után ismét színpadra állt a Los Angeles-i Telegram Ballroomban, az Anti-Inaugural Ball nevű minifeszten, amelyet Donald Trump aznapi elnöki beiktatása ellen tiltakozva szerveztek a résztvevők. A zenekar további aktivitásokat is fontolgatott, de Cornell májusi öngyilkossága sajnos ezeket a számításokat is áthúzta.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 bogar 2017-09-05 21:20
Jöhet.
Mind a Soundgarden, mind a RATM hidegen hagy, de az Audioslave zseni.
Idézet
 
 
+3 #1 keviny 2017-09-05 13:36
Ebben én is reménykedem. Valamint abban is, hogy az idénre tervezett Soundgarden nagylemezt is valami úton-módon közkincsé teszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.