Shock!

április 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Khaos Legions címmel érkezik az új Arch Enemy album

Khaos Legions lesz a májusban megjelenő új Arch Enemy album címe, melyen ezekben a napokban-hetekben is teljes erőbedobással dolgozik a svéd melo-death gépezet a Sweet Spot stúdióban, a Doomsday Machine-en már bevált Rickard Bengtsson segítségével. Az akkor producerként felvett szakember ezúttal azonban hangmérnök, a produceri feladatokat maga a banda látja el.

„Nagyon kreatív és inspiráló időket töltöttünk a lemez megírásával", mondta korábban a stúdióból Daniel Erlandsson dobos, aki már rögzítette is saját sávjait. „Az új dalok hallatán mindez teljesen nyilvánvaló lesz. Az anyag nagyon változatos, roppant dallamos és szélsőségesen súlyos dolgok egyaránt vannak benne. Nincs hiány gyilkos riffekből és összetett gitármunkából sem, az Amott tesók ismét előrukkoltak néhány óriási, de egyben nagyon fifikás ötlettel..." Erlandsson azt is elárulta, hogy a lemezen szereplő dalok némelyike a leggyorsabbak közé tartozik, amiket csak valaha is rögzített, de a tempókat tekintve is széles skálán mozognak az új témák.

Ez lesz az Arch Enemy első stúdióanyaga a 2007-es Rise Of The Tyrant óta. További jó hír, hogy a 2009-es budapesti buli után júniusban ismét Magyarországon köszönthetjük majd a bandát a 2011-es Metalfesten. Mike Amott-tal készített 2009-es interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.